Zadruga

Parovi

Radila kao policajka, privodili je zbog narkotika... Marija Bulat ulazi u Zadrugu?!

Žena pevača radila kao policajka i spremna je da raskrinka igrače! Marija Bulat ulazi u Zadrugu?! Namerava i da iznese detalje iz svog života, budući da je pre nekoliko godina bila u žiži interesovanja, nakon što ju je policija u dva navrata privela zbog posedovanja narkotika.

Radila kao policajka, privodili je zbog narkotika... Marija Bulat ulazi u Zadrugu?! Screenshoot/Instagram




Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat navodno će uskoro postati učesnica rijalitija "Zadruga".


Naime, atraktivna crnka nedavno je potpisala ugovor, a kako se dalje navodi, jedan od zadataka joj je da raskrinka aktuelne zadrugare budući da većinu poznaje iz spoljnog sveta, a sa pojedinim učesnicima sretala se i dok je radila u policiji.





Osim toga, Marija namerava i da iznese detalje iz svog života, budući da je pre nekoliko godina bila u žiži interesovanja, nakon što ju je policija u dva navrata privela zbog posedovanja narkotika.

- Marija zna sve o svima. Pre nego što se udala za Marka, radila je u policijskoj stanici Novi Beograd kao policajka, pa se na poslu sretala sa raznim ljudima - kaže izvor za "Alo" na početku razgovora i dodaje:


- Od nje se očekuje da u Beloj kući iznese dosta toga i raskrinka mnoge ljude, kako žene, tako i muškarce. Pogotovo one koji se dovode u vezu sa kriminalom i "najstarijim zanatom". Nesumnjivo je da raspolaže sa mnogo informacija, budući da je dugo radila kao policijka - priča izvor.







Kako kaže, osim što će se baviti budućim cimerima, Marija planira i da prvi put iznese detalje iz svog privatnog života.

- Marija je potpisala ugovor sa čelnicima „Pinka“, i njen se ulazak očekuje uskoro. Marko će brinuti o njihovom sinu Savi i ćerki Doroteji, ali i o Sofiji koju je njegova supruga dobila u prethodnom braku. Budući da zbog pandemije korona virusa Bulat nema posla, neće mu biti problem da brine o deci i kući, dok Marija zarađuje od učešća u najgledanijem rijalitiju - tvrdi izvor.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>