Style

Ljubav & Sex

Godišnji horoskop! Bik u 2021. godini: Lični rast! Pozitivni ishodi!

Godišnji horoskop! Bik u 2021. godini: Lični rast! Pozitivni ishodi! Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvek spreman da preživi oluju. Možda ćete se iznenaditi – meseci od januara do maja su stvoreni za uspeh. Ne dozvolite sebi da zbog sumnje u sebe izađete iz igre.

Godišnji horoskop! Bik u 2021. godini: Lični rast! Pozitivni ishodi! Svet Plus
Tvrdoglav, ali strpljiv, Bik je uvek spreman da preživi oluju. Godišnji horoskop za Bika 2021. pokazuje da će mu ove osobine pomoći tokom težih razdoblja 2021. Prvi deo godine će doneti borbu za posao i novac, dok će zdravstveni problemi takođe izazvati konfuziju tokom cele godine.Dobra vest je da su ljubav i intimnost sve vreme na vrhuncu, što će omogućiti Biku da ima stalnu podršku. Izazovi će ga i ove godine dovesti do ličnog rasta i promene, a sve vodeći ka pozitivnim ishodima.
Bik 2021: Horoskop za posao i novčane prihode


Prema godišnjem horoskopu za Bika 2021., najvećeg neprijatelja na poslu kog će Bik imati je samog sebe. Čak i ako svetska ekonomija izaziva napor i zbrku, nema potrebe da se to internalizuje. Brige o svemu, o poslu ili dugovima, vašoj budućnosti neće mnogo pomoći.Umesto toga, skoncentrišite se na svoje najbolje kvalitete i verujte da ste u stanju da odradite odličan posao. A ako ne možete, preduzmite nešto! 2021. je dobra godina za Bika za učenje novih veština i razvoj sposobnosti.Možda ćete se iznenaditi – meseci od januara do maja su stvoreni za uspeh. Ne dozvolite sebi da zbog sumnje u sebe izađete iz igre.Bik 2021: Horoskop za ljubav, porodični i društveni životOno što je sigurno je da ćete ove godine dobiti punu podršku prijatelja, porodice i voljenih. Godišnji horoskop za Bika 2021. pokazuje da će u ovoj godini romantika biti sve vreme na vrhuncu. Vaša sposobnost da komunicirate, poverite se i otvorite svom partneru doprinosi učvršćivanju vaših odnosa.

Takođe, i poverenje koje imate jedno prema drugom je ključni deo vaše veze. Ako ste tek na početku, ne žurite što pre u intimu, već se što bolje upoznajte. Pustite da se strast malo ohladi i omogućite stvarima da se dešavaju polako. Imate više nego dovoljno prijatelja, a upoznaćete i nove u periodu mart-jun.Bik 2021: Horoskop za zdravljeZa Bika retko da postoje izazovi kojima ne mogu odgovoriti. Bikovi su poznati po tome što su tvrdoglavi, oni nikada ne odustaju. Zato iskoristite tu svoju osobinu ove godine ako budete primorani da se borite za svoje zdravlje. Pristupite zadatku logički. Šta je ono što uspeva? Šta ne? Radite više od onoga što daje pozitivne rezultate i eliminišite sve ono što ne daje.


Godišnji horoskop za Bika 2021. pokazuje da bi to moglo značiti da se odreknete nekih zadovoljstava, na šta niste u potpunosti spremni, ali kada je u pitanju zdravlje, krajnje je vreme da se odreknete nezdravih navika. Ne dozvolite da tvrdoglavi stav radi protiv vas.Osnovne karakteristike za horoskopski znak bik


Bikovi su osobe sa datumom rođenja: 21. IV – 20. V
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: smaragd
U životu tražite: emotivnu i finansijsku sigurnost
Raspoloženje: energično
Tajna želja riba: da ima siguran, srećan i bogat život/ brak 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tt-group.net

Povezane vesti:


>