Region

Svet

Region

Finale serije 12 reči, epizode 11. i 12: U životu ne postoji garancija! (VIDEO)

U životu ne postoji garancija! Na kanalu Super Star za vikend možete pogledati finale serije "12 reči", epizode 11. i 12. Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

Finale serije 12 reči, epizode 11. i 12: U životu ne postoji garancija! (VIDEO) Promo






Istina izlazi na sunce

U jedanaestoj epizodi serije „12 reči“, u subotu od 21 čas na Superstar TV kanalu, zatičemo Vlahovića, koji je u bolnici, a policija konačno otkriva njegov identitet. Uzbudljiv razvoj priče prati Danicu Vlahović, kojoj sestra pomaže da sa decom izađe iz zemlje. Sara će doživeti neprijatnost kada sazna istinu o Sašinom svedočenju. Ključni dokazi su u Miloševim rukama i on mora da odluči da li je na strani pravde. Došlo je vreme da se reči pretoče u dela.









U životu ne postoji garancija

U finalnoj epizodi serije „12 reči“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, glavni likovi će se naći na važnim raskrsnicama. Sara dobija ponudu za posao koji može da joj promeni život. Dušan želi da dokaže Jovani da je moguće okrenuti leđa kriminalu. Hakeri se sele u drugi prostor, ali spremaju Tomislavu malo iznenađenje. Životi svih su ugroženi. Miloš krši pravila, ali zna da je poverenje važnije. Ključni svedok je na putu da promeni tok suđenja.


Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.









 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>