Ostalo

Sme�no

Najveći ljudski greh! Duboke psihičke traume!

Najveći ljudski greh! Duboke psihičke traume! Prilikom pokušaja da sebi oduzme život, jedna žena spoznala je da je učinila nejteže delo protiv Tvorca, pokajala se, i zbog toga je iz večne tame i prokletstva vraćena u život…

Najveći ljudski greh! Duboke psihičke traume! Svet Plus






Prilikom pokušaja da sebi oduzme život, jedna žena spoznala je da je učinila nejteže delo protiv Tvorca, pokajala se, i zbog toga je iz večne tame i prokletstva vraćena u život… Spoznaje koje su doživele osobe ustanju kliničke smrti, a istraživanje pokazuje da takvo iskustvo ima oko 18 odsto ljudi, po svim znacima umrlih i potom vraćenih u život, najčešće su posledica prekida životnih funkcija usled bolesti ili nesreće.



Ovi ljudi koji su doživeli iskustvo bliske smrti, redovno izveštavaju o rajskim predelima u kojima su se našli, svojim susretima sa preminulim rođacima i prijateljima, kao i božanskim bićima od svetla. Njima povratak na zemaljski nivo postojanja teško pada i vrlo često dugo pate zato što su morali da napuste nebeska prostranstva u kojima su osećali blaženstvo i napajali se neverovatnim količinama saznanja o kakvima na Zemlji ni u snu ne pomišljaju.







Ali, šta je sa ljudima koji nisu poštovali jedan od najvećih tabua koji vera propoveda – da samoubistvo predstavlja najteži čin protiv Tvorca? za njega nema oproštaja i posledice su, ako se uzme u obzir bilo kakva mogućnost postojanja života posle smrti i preživljavanja duše nakon smrti tela, dalekosežne za onoga ko naruši ovaj jedinstveni svemirski zakon.




Da li i samoubice dospevaju u cvetne doline i kristalne gradove da bi se poklonili pred tronom Stvoritelja i iskusili neizmernu ljubav koja tamo vlada, ili se sa njima dešava nešto drugo, što je daleko manje privlačno i utešno kada se zna da je zemaljsko trajanje, čak i najduži ljudski život, samo jedan tren u večnosti i neminovno se svakim danom, počev od rođenja, bliži kraj?

 

 

Da li ste rođeni pod srećnim brojem? Sedam donosi mudrost, a osam bogatstvo!

 
 





Svedočanstva onih koji su pokušali da svoj zadati vek skrate sopstvenom rukom, govore o zastrašujućem iskustvu koje su doživeli i boravku pred vratima pakla umesto raja, doduše, drugačijeg nego što je naša uobičajena predstava o njemu, ali jednako užasavajućeg sveta tame i beznađa, gde duše čame do večnosti! Takav svet opisala je Endži Fenimor, supruga i majka dvoje dece, koja je u očajanju, progonjena na zlostavljanja koja je preživela u detinjstvu, pokušala samoubistvo. Umesto vatre i sumpora, njen lični pakao bio je područje užasavajućih vizija i dubokih psihičkih trauma, a knjiga ‘Izvan Tame’ opomena svima koji pomišljaju da se poigraju sa voljom Tvorca.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/astrofon21

Povezane vesti:


>