Zdravlje

Ljubav

Manastirski prirodni antibiotik! Moćni lek protiv infekcija!

Ovaj lek ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela. Odličan je i protiv kandide. Manastirski prirodni antibiotik! Moćni lek protiv infekcija!

Manastirski prirodni antibiotik! Moćni lek protiv infekcija! Svet Plus

Formula potiče još iz srednjevekovne Evrope i deluje kao antibiotik. Takođe, ovaj lek ima snažnu antivirusnu i antigljivičnu formulu, povećava cirkulaciju krvi i limfe u svim delovima tela. Odličan je i protiv kandide.Tajna je u moćnoj kombinaciji kvalitetnih prirodnih i svežih sastojaka!

 

Napomena: Možete da nosite rukavice tokom pripreme, pogotovo prilikom rukovanja ljutom paprikom. Budite oprezni, njen miris je veoma jak, a to može stimulisati sinuse.Sastojci:

700 ml svežeg jabukovog sirćeta, ¼ šolje sitno seckanog belog luka, ¼ šolje sitno seckanog crnog luka, 2 sveže paprike ljute (budite oprezni sa čišćenjem – nosite rukavice), ¼ šolje rendanog đumbira, 2 kašike narendanog rena, 2 kašike kurkume u ​​prahu ili 2 komada korena kurkume
 Priprema: Pomešajte sve sastojke u činiji, osim sirćeta. Smesu prebacite u teglu. Najbolje je da se 2/3 tegle sastoji od suvih sastojaka, ostatak dopunite sirćetom. Zatvoriti dobro i protresti. Držite teglu na hladnom i suvom mestu 2 nedelje. Promućkajte nekoliko puta dnevno.

 

Posle 14 dana, stisnuti dobro i procediti tečnost kroz gazu. Tonik ne treba držati u frižderu.

 
Savet: Možete da ga koristite u kuhinji – pomešajte sa malo maslinovog ulja i koristite ga kao salatu ili dodatak jelima.

 

Doziranje: Ne razblažujte u vodi, to će smanjiti efekat. Uzmite 1 kašiku svaki dan da ojačate imuni sistem. Povećavajte količinu svaki dan, maksimum 1 mala šolja dnevno. Pre upotrebe prirodnih lekova konsultujte lekara. Žena u četrdesetim godinama mora da pazi na OVO.


Ostale teme vezane za zdravlje i mršavljenje, možete pronaći OVDE 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/lijekovitirecepti.com

Povezane vesti:


>