Region

Svet

Darko Lazić se pohvalio pa dobio negativne kritike!

Pevač Darko Lazić se pohvalio kako je uspeo u životu, pa dobio negativne kritike! Njegovim pratiocima se nije svideo način na koji je to uradio...

Darko Lazić se pohvalio pa dobio negativne kritike! Screenshoot/Instagram




Darko Lazić u poslednje vreme imao je buran privatni život, a sada je otkrio kako se oseća na društvenim mrežama.


Otkako je postigao uspeh u takmičarskom šou "Zvezde Granda", postao je jedan od omiljenih pevača. Međutim, takav način života je doveo do toga da je Darko voleo da popije i koju čašicu više, a nakon saobraćajke u kojoj je za malo izgubio život, promenio se iz korena.

On je nedavno na svom Instagramu napisao kako doživljava sebe i time pokazao koliko je zapravo ponosan na sve što je do sada postigao:

- Rekli su mi da nikada neću dogurati daleko. Bili su u pravu. Otišao sam mnogo dalje - napisao je Darko uz fotografiju gde muškarac sedi u luksuznim kolima.







Jedni su mu čestitali na dosadašnjem uspehu, dok su se drugi, kako tvrde, razočarali u njega, jer nisu verovali da je za njega uspeh skup auto i ludi život.




"Budi jednostavno skroman, znaš, to je vrlina, ne mana",
"Za tebe je uspeh skup auto, užas",

"Pa ne znaci dogurati imati dobra kola... a istina, dogurao si daleko... zamalo na onu stranu bez povratka. Bez daljnjeg imaš neponovljiv vokal ali ova slika daje pogrešnu poruku" - samo su neki od komentara.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>