Style

Ljubav

Moda: Uz ove haljine proleće 2021. godine biće čarobno!

Kada je moda u pitanju, ne treba je pratiti po svaku cenu ali, poslušajte svetskog kreatora Alexander McQueena, jer predlaže modele u kojima će sve žene biti lepe. Uz ove haljine proleće 2021. godine biće čarobno! 

Moda: Uz ove haljine proleće 2021. godine biće čarobno! Screenshoot/Instagram/alexandermcqueen




Strukirane haljine, široke suknje i veoma zanimljivi sakoi - tako MekKvin vidi sledeću godinu


Haljine sa istaknutim strukom stoje svim ženama, pošto vizuelno sužavaju siluetu. Ovakvi modeli su ženstveni, a pogotovo sa dekolteima koji podsećaju na vesele šezdesete godine 20. veka. Dekolte je dubok i raskošan, u obliku latiničnog slova "V".







Suknje su široke, kao nekadašnje sa žiponima. Dužina je ispod kolena, što će mnoge iznenaditi. Međutim, dobro je poznato da muškarci misle da je zanimljivije ono što ne vide, već samo naslućuju...







Najzanimljivije su, ipak, boje. Uz večitu crnu i cvetne dezene, MekKvin predlaže nežne boje. Svetlih nijansi, a porub suknje je umočen u farbu. Jarko crveni porub čini da dama izgleda bajkovito.








Sako je za narednu godinu "mast hev", ali ne mora da bude klasičan. Naprotiv, izuzetno zanimljiv kroj, uvrnutog i prepletenog blejzera, sa mašnama, nudi ovaj britanski kreator.








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>