Region

Svet

Region

Serija Klan petkom od 20. časova: Dva kriminalaca i probisveta!

Serija "Klan" biće emitovana petkom od 20. časova na Super star kanalu, počevši od 25. decembra. Šoka i Paše, dva kriminalaca i probisveta koji će se sa samog dna uzdići do najviših krugova kriminalnog podzemlja.

Serija Klan petkom od 20. časova: Dva kriminalaca i probisveta! Screenshoot/Youtube





Ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope uzdrmalo je do temelja srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu njegovo mesto, a svi žele svoje parče plena i za to su spremni da urade sve kako bi ga i osvojili.



Na marginama tog sveta, Šok i Paša, provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek počinju svoju karijeru koja će spletom okolnosti imati potpuno neslućen razvoj. Njihove uloge tumače nova i talentovana mlada lica domaće filmske scene – Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović.








Serija Klan predstavlja do sada neviđen uvid u samo srce kriminalnih organizacija i njihovih mnogobrojnih poslova i kroz osam uzbudljivih epizoda prati uzdizanje Šoka i Paše, dva kriminalaca i probisveta koji će se sa samog dna uzdići do najviših krugova kriminalnog podzemlja.

Pratite njihovu priču PREMIJERNO na Superstaru od 25. decembra. SUPERSTAR TV vam, u duhu novogodišnjih praznika, poklanja novi termin za serije: svakog petka u 20h očekuju vas po DVE EPIZODE Klana, serije o kojoj se već priča.



Uloge tumače:


Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Stojan Djordjević, Milena Božić, Sava Stojanović, Uroš Jovčić, Anđela Popović, Miloš Tanasković, Miloš Petrović Trojpec, Dejan Karlečik, Feđa Štukan…


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE  




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>