Zadruga

Parovi

Miljana Kulić ima po*no snimke! Milan Milošević joj žestoko zapretio!

Miljana Kulić je aktielna učesnica rijalitija "Zadruga 4", ali mnoge je pamte još iz rijalitija "Parovi" u kojem je zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem i dobila sina Željka. Milan Milošević joj žestoko zapretio!

Miljana Kulić ima po*no snimke! Milan Milošević joj žestoko zapretio! Screenshoot/Youtube





Miljana Kulić se pre Ivana Marinkovića zabavljala sa izvesnim Slađanom, kojeg veoma često pominje i dan-danas kao jednu od svojih dugih veza i velikih ljubavi.



Pronašli smo klip iz 2017. godine, kada je Kulićeva bila u Parovima, na "Vrućoj stolici", a sadašnji voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević, bio je na mestu novinara i ispitivao je Miljanu zajedno sa novinarima ostalih redakcija.








On je tada pomenuo video-klipove koje je dobio od tadašnjeg Miljaninog dečka Slađana, a koji je tek najavio da će im dostaviti klipove iz njenog telefona koje je uzeo, iako je njen telefon tada bio u produkciji.


Njen dečko je Miljani preko Milana zapretio tim klipovima, a Milošević joj je sve preneo.






- Rekao mi je da ukoliko ga još jednom uzmeš u usta i njega i njegovog brata, da će on objaviti vaš video snimak plus snimak koji ti imaš u telefonu, koji je on uzeo sad, ovde u produkciji. Mi smo tu priču objavili sa dokazima, ja to nisam izmislio - rekao je tada Milan Milošević, koje je uvek kao i sada govorio sve sa dokazima, pa tako i sada kada vodi program, on iznese dokaze za sve što govori, a da li on i dalje poseduje ove klipove, koji su mu tada dati, ostaje da vidimo.


Kulićeva je zajahala Mišela Gvozdenovića, a detalje pogledajte OVDE.



A stigla je i mama Marija, pa pogledajte kako je "izrešetala" ćerku:







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>