Region

Svet

Region

Serija 12 REČI, ovog vikenda epizoda 9. i 10. na Superstar kanalu! (VIDEO)

Serija "12 REČI", ovog vikenda epizoda 9. i 10. na Superstar kanalu! Polako ulazimo u finale... Ko kome može da veruje?

Serija 12 REČI, ovog vikenda epizoda 9. i 10. na Superstar kanalu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Ko kome može da veruje?


U subotu, od 21 čas na Superstar TV kanalu, u devetoj epizodi radnja serije „12 reči“ polako ulazi u finalni deo. Vlahović nije siguran da li može da ima poverenja u jedinu osobu koja mu sada može pomoći, Igor u zatvoru dobija tajnu poruku koja će dalje odrediti kome može da veruje, Tomislav pokušava da održi karte u svojim rukama, a Tijana počinje da shvata da nije sve kako izgleda na prvi pogled u advokatskoj kancelariji Grubor.







Zadatak od velikog značaja


U desetoj epizodi serije „12 reči“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, Tomislav šalje Dušana da obavi zadatak od velikog značaja za sudbine mnogih. Tijana se našla u situaciji u kojoj nikada nije želela da bude, Miloševa porodična drama preti da ga izbaci iz koloseka, a Sašino svedočenje će uticati na mnoge živote. Kada Tomislav otkrije neposlušnost jednog od svojih saradnika, jedino što mu preostaje je da uradi ono što najbolje ume.  

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.


Ako ste propustili predhodne epizode "12 REČI"



 




Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>