Zdravlje

Ljubav

Saznajte da li vam fali vitamin D! Jednostavan trik sa češljem! (VIDEO)

Brojni stručnjaci potvrdili su značaj vitamina D za imunitet i preporučili uzimanje istog dok traje pandemija korona virusa. Saznajte da li vam fali vitamin D! Jednostavan trik sa češljem!

Saznajte da li vam fali vitamin D! Jednostavan trik sa češljem! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Nedavno je frizerka Erika Vestbruk, vlasnica jednog salona u Teksasu, objavila video koji je ubrzo postao viralan, a u kome pokazuje šta to može da bude pokazatelj da patite od nedostatka vitamina D.


Ona tvrdi da je dovoljno da očešljate mokru kosu, kako biste se uverili da li vam nedostaje vitamin D. To je pokazala na primeru svoje mušterije - dok ju je češljala, ogroman broj mrtvih dlaka je svlačila četkom.


"Ovako izgleda nedostatak vitamina D. Ako vam kosa izgleda ovako dok se češljatze, trebalo bi da posetite lekara", poručuje Erika.


Nakon niza testova, ispostavilo se da njena klijetkinja zaista ima nizak nivo vitamina D.









SAVRŠENE LOKNE

Svaka žena želi savršenu frizuru, ali nijedna dama ne voli sate da troši na stilizovanje ili odlazak u neki salon. Osim što oduzima vreme, zahteva i dosta novca.


Verovali ili ne, uz ovaj mali trik svako jutro ćete se probuditi sa savršenim loknama, a sve to bez puno truda. Dok vi spavate, frizura se sama pravi.







LEPOTA

ZDRAVLJE



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena.blic.rs

Povezane vesti:


>