Region

Svet

Pevačica Nada Obrić se četvrti put izlečila od raka!

Pevačica Nada Obrić se četvrti put izlečila od raka! Potvrdila je da su sve terapije gotove. Očekuju je kontrole ali t je nešto, kako kaže, što će je pratiti celog života.

Pevačica Nada Obrić se četvrti put izlečila od raka! Screenshoot/Instagram




Pevačica Nada Obrić potvrdila da je četvrti put pobedila rak. Ona je objasnila da je završila sa terapijama, te da joj slede kontrole.

- Ide nabolje, ide nabolje, hvala Bogu. Oporavak teče sporije nego što sam htela i mislila, ali ide nabolje, borim se. Ja mislim da ću za nekih 10-15 dana potpuno doći sebi – rekla je pevačica za portal 24sedam i nastavila:



- Sve terapije su gotove. Sad slede kontrole, ali to je nešto što će me pratiti celog života i to nije ništa strašno - navela je Nada.



Pevačica je navela da vodi računa o svom zdravlju i da se pazi od korona virusa.







- Čuvam se korone. Moram da se čuvam po svaku cenu. Ja sam ne među osetljivim, nego među najosetljivijim ljudima - rekla je Nada Obrić i dodala:



- Ne viđam se ni sa kim. Živim na oprezu. Čak i deca moja kad dođu, sa maskama smo unutra. Ja masku, oni masku. Borimo se, ali tako nam je svima. Proći će. Sve prođe, pa će i ovo proći - zaključila je pevačica.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>