Ostalo

Sme�no

Spatifilum, čarobna biljka koju zovu ženska sreća! Svaka žena treba da je ima!

Mnogi gaje cveće a ne znaju da svako od njih ima posebnu simboliku. Spatifilum, čarobna biljka koju zovu ženska sreća! Svaka žena treba da je ima! Rešiće vam sve muke, posebno one ljubavne!

Spatifilum, čarobna biljka koju zovu ženska sreća! Svaka žena treba da je ima! Svet Plus






Mnogi gaje cveće a ne znaju da svako od njih ima posebnu simboliku. Jedna čarobna biljka je i Spatifilum (Spathiphyllum) a može vam doneti mnoge pozitivne promene u životu.

 

Postoji verovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici. Veruje se da je ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

 

Veruje se da ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj ljubavni život, a ako je poklonite udatoj dami u porodicu će pristići dete.

 

U stvari, sve sobne biljke simbolišu nešto određeno, neke sreću u braku, druge novac, treće zdravlje ili uspeh. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

 



Od davnina su žene počele da primećuju da je postojanje ove biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi su ubrzo bivale zaprošene, a udate žene su imale srećan bračni život.



Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo ali bezuspešno pokušavale da zatrudne. Kasnije su ova biljka i verovanja povezana s njom, postala naširoko poznata.

 





Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim prijateljicama izdanke spatifiluma da bi i one doživele magičnu moć ove biljke. Danas je "ženska sreća" jedan od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

 

Uprkos činjenici da mnogi ne veruju u magične moći biljaka, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu govore mnogi postovi na forumima gde žene dele priče o "ženskoj sreći".

 

Sve to govori o tome, da ova biljka i verovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar malo istine.

 

Ako želite da ova biljka promeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je i lečite ako je to potrebno, neka ona oseti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti šta je to zapravo "ženska sreća".








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>