Zadruga

Parovi

Dragana Mitrović u džakuziju sa muškarcem! Bivša svekrva je raskrinkala!

Isplivao je prljav veš zadrugarke koja je u rijaliti "Zadruga 4" ušla sa tužnom pričom o svom propalom braku. Ipak, da postoji i druga strana priče, potvrdila je i njena bivša svekrva. Raskrinakala je! Dragana Mitrović u džakuziju sa nepoznatim muškarcem! 

Dragana Mitrović u džakuziju sa muškarcem! Bivša svekrva je raskrinkala! Screenshoot/Youtube





Dragana Mitrović iza sebe ima brak sa muzičarom Markom Mitrovićem, a detalje iz ovog braka ona je javno iznosila u Beloj kući.


Čini se da ni Dragana nije bila potpuno iskrena, što se tiče njenih veza nakon braka. Draganina bivša svekrva rekla je za naš portal da je ona imala dečka samo mesec dana nakon razvoda.


Rekla je da nije imala momka posle razvoda, to nije tačno. Ona je sto puta odlazila, on nju jeste varao, ali to za mene nije prevara, jer je ona odlazila od kuće i nije je bilo po tri meseca, napustila je dom. Istina je što je pričala da je bio sa onom devojkom Aleksandrom. Tad sam stala na njenu stranu, bila sam uz nju, iako je otišla i vratila se posle četiri i po meseca. Šta je mislila, da četiri i po meseca neće imati nijednu devojku? Oni su se razveli početkom novembra 2018. godine, a ona je već u decembru otišla sa jednim tipom na Kopaonik, sa još jednim parom. Njih četvoro su se slikali u đakuziju, te slike je poskidala sa mreža, ali postoje ljudi koji su videli te slike. Tako da je laž da nije imala momka posle razvoda - rekla je njena svekrva za Pink portal.












 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>