Style

Ljubav

Veliki nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine!

Veliki nedeljni horoskop za period od 14. do 20. decembra 2020. godine! Pogledajte šta vas očekuje na polju zdravlje, posla i ljubavi! Vage, idemo u nove ljubavne pobede!

Veliki nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine! Svet Plus






VAGA

Hrana

Čućete vi svaki savet i preporuku koju vam daju drugi kada je hrana u pitanju…..ali ćete na kraju uraditi baš onako kako je vama po volji i kako vi hoćete. Ove sedmice želite da probate nove stvari, nove recepte, nove začine….i želite mnogo, mnogo slatkiša….



Ljubav

Negde ste uspeli da ostvarite dogovor prvo sami sa sobom, a onda će se to projektovati I na odnos sa partnerom. Ulaskom vaše vladarke u znak Strelca otvarate novu fazu u kojoj ćete se osećati bolje, laganije, lepršavije nego do sada. A neki od vas će se osećati I slobodnije jer su u međuvremenu prekinuli odnos koji ih je ograničavao, sputavao ili im na bilo koji način smetao. Kako god okrenuli, od sredine sledeće nedelje bićete dobro. Slobodni – Saturn I Jupiter u drugom delu sedmice ulaze u vaše polje ljubavi I zabave, a vaša vladarka ulazi u polje pokreta, dešavanja. Opa! Idemo u nove ljubavne pobede!



Posao

Pomračenje Sunca I mlad Mesec koji se dešavaju u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora – pred Vagama otvaraju jednu prilično ozbiljnu poslovnu fazu koja će im doneti mnoštvo dešavanja I akcije kao I nove poslovne dogovore. Saturn I Jupiter u vašem polju kreativnosti, hobija, talenata, podučavanja – daju Vagama prilike da se u narednom dužem vremenskom periodu kreativno izraze I bave onim što istinski vole. U ovoj nedelji očekujte strku, zbrku, gužvu I papirološke probleme.



Novac

Mirniji ste nego inače u ovom segmentu. Samo povedite računa o troškovima ili gubitku (krađi) novca.



Zdravlje

Još neko kraće vreme ćete energetski biti “polovično”.

 
 

Boja kose vam brzo bledi i vlasi su oštećene?! Ovo su greške!











ŠKORPIJA

Hrana

Pomračenje Sunca I mlad Mesec u polju koje, između ostalog – vlada I vašom ishranom govori o tome da bismo Škorpijama zaista preporučili da sagledaju svoje navike po ovom pitanju I pokušaju da uvedu neke pozitivne promene. Bićete slabi na “tešku” hranu I na slatkiše u ovom periodu.



Ljubav

Slobodne Škorpije – neko vam se dopada, ali nemate pojma niti u kom pravcu ova priča ide niti da li će od nje biti bilo šta. Samo znate da uživate u dešavanjima I jedino što vam ostaje jeste da pustite da sve ide kao I do sada. Nemojte gurati niti požurivati drugu stranu, neka se sve što treba – desi samo od sebe. Zauzete Škorpije – iako ste jednim delom ostvarili neku formu stabilnosti sa partnerom, ipak vas još mnogo toga žulja I smeta vam. A ono što vam najpre smeta jeste sporost I nerešavanje bitnih pitanja, najpre od strane voljene osobe. Vi biste to rešili očas posla, ali partneru treba vremena.



Posao

Saturn I Jupiter u drugom delu ove nedelje ulaze u vaše polje doma, stabilnosti, porodice, privatnog posla. Pre ili kasnije, Škorpije će krenuti u razmišljanje o pokretanju sopstvenog biznisa, a ukoliko ste već u tom fazonu – ono što vam sledi jeste povećanje obima obaveza, ali I potreba da se mnogo odgovornije postavite prema sopstvenoj firmi.   U međuvremenu – sve što u ovoj nedelji započnete, I završićete – ali verovatno uz mnogo prepreka, otežanja, kašnjenja I ispravljanja grešaka u hodu.



Novac

Ulazak Venere u vaš sektor finansija u drugom delu nedelje, poboljšaće ovaj segment.



Zdravlje

Uglavnom ste dobro, više obazrivosti kada je ishrana u pitanju.

 
 

Profesionalni frizer savetuje: Feniranje sa kojim će vam frizura trajati danima!










STRELAC

Hrana

Ne želite da se odreknete ni jednog uživanja kada je hrana u pitanju, ali morate ipak da vodite računa da vaši obroci budu raznovrsni. Ne preskačite one namirnice koje baš i ne volite previše, kao što su sve vrste povrća…..Ne može se živeti samo na mesu, testu i slatkišima, znate….



Ljubav

Pomračenje Sunca I mlad Mesec dešavaju se već prvog dana u ovoj sedmici u vašem znaku I polju ličnosti. Ovaj aspekt, između ostalog, obuhvata I promene u vašem segmentu partnerstava – kod nekoga na bolje, kod nekoga baš I ne. Sve u zavisnosti od predispozicija u vašim natalnim kartama. Promene mogu biti drastične – od izlaska nekih tajni na svetlost dana I “urušavanja” partnerstva zbog toga do onih kada se pojedini parovi mogu u narednom periodu odlučiti na zajednički život, brak. Kod slobodnih Strelčeva ovo definitivno govori o pojavi nove osobe u vašem životu. Kakve – pokazaće vreme.



Posao

Saturn I Jupiter ulaze u drugom delu ove sedmice u vaše polje pokreta, dogovora, komunikacije, kraćih putovanja. Pred Strelčevima se otvara potpuno nova poslovna faza u kojoj će imati mnogo više prilika nego do sada da se pokažu I dokažu. U narednom periodu je moguć vrlo bitan, dugoročan dogovor ili ulazak u nov poslovni dil koji će vas pratiti na duži rok. Tokom ove sedmice imaćete više ponuda ali vam se ne savetuje da odlučujete na brzinu. Moguće su greške I nesporazumi sa poslovnim partnerima.



Novac

Vaše polje finansija je zvanično slobodno od uticaja Saturna. Nadam se da vas je isti naučio da odgovorno I praktično raspolažete svojim prilivima.



Zdravlje

I dalje dosta velika osetljivost.

 
 

Novo feniranje! Ova frizura je najmodernija! Sve žene je traže!










JARAC

Hrana

Potrebno vam je više južnog voća, od citrusa – limuna, pomorandži, mandarina, pa do banana, ananasa, kivija…i tako dalje i tako dalje….Što više vitamina, a možete ih konzumirati i kroz cveklu, šargarepu, crveni kupus…..



Ljubav

Saturn I Jupiter u drugom delu ove sedmice izlaze iz vašeg znaka. Saturnov uticaj od zime 2017-e I Jupiterov od zime 2019-e godine trebali su, između ostalog da vas nauče I odgovornosti po pitanju emotivnih partnerstava, ali I da isto tako – prekinu one odnose kojima je istekao rok trajanja. Posledice delovanja ovih planeta I onog kako ste regulisali svoje emotivne veze – osećaćete do kraja januara naredne godine. U ovoj nedelji moguća je dosta loša komunikacija sa partnerom I izlazak neprijatnih istina I pitanja na dnevni red. Slobodni Jarčevi – neko bitan trebao bi da se aktivira prema vama.



Posao

E da, Saturn I Jupiter se sele u vaš sektor zarada. Jupiter je tu da ih proširi, a Saturn da vas konstantno podseća na lekcije kroz koje ste prošli. Trenutno vam situacija još uvek ne ide savršeno na ruku, ali i to će se uskoro promeniti – verovatno već od ulaska u sledeću sedmicu. A u ovoj – još uvek ne osećate pravu podršku od ljudi na koje ste računali i u čiju ste pomoć verovali. Dosta toga će se raščistiti i znaćete ko je zaista za vas a ko vam samo prodaje prazna obećanja. Budite strpljivi i čekajte svoje vreme, jer dolazi.



Novac

Trenutno – stabilno. Brinete se zbog nekih troškova I dugovanja, ali to ćete rešiti, jednim delom.



Zdravlje

Stress, napetost, nervoza, problemi sa spavanjem.

 
 

Najpopularnija frizura! Sa ovom dužinom kose izgledaćete 5 godina mlađe!











VODOLIJA

Hrana

I ove ćete sedmice funkcionisati promenljivo po pitanjima ishrane. U jednom danu preterujete, u drugom se ograničavate, i stalno klackate. Ono što vam je u ovom trenutku potrebno jesu namirnice sa više gvožđa u sebi – cvekla, spanać, džigerica.



Ljubav

Opa, Vodolije! Saturn I Jupiter se iz vašeg polja podsvesti I tajni sele u vaše polje ličnosti u drugom delu sedmice. Saturn, kao vaš vladar dolazi da vas uozbilji (imaće težak I pretežak zadatak, znam) a Jupiter dolazi da vam to uozbiljavanje olakša I donese zrnce sreće. Sva partnerstva koja su u nekoj nedefinisanoj fazi (gde se ne zna ko pije a ko plaća, ko je s kim a ko nije) vrlo brzo će se uobličiti. Takođe, mnogi odnosi idu ka ozbiljnosti (lepo sam ja rekla da ćete morati da se uozbiljite I prihvatite odgovornosti na sebe). Što se slobodnih tiče, možda to još uvek ne vidite, ali nećete biti slobodni još dugo.



Posao

Isto tako kao što će se u vašim emotivnim partnerstvima zahtevati posvećenost, odgovornost – moraćete da se ponašate I u poslovnom segmentu. Da, dolaze vam prilike koje treba iskoristiti – za neke od njih već znate I svesni ste ih (iako nisu razrađene u potpunosti), a neke će se smernice pojaviti baš tokom ove sedmice. Pomračenje Sunca I mlad Mesec u vašem polju budućnosti, planova, želja I ostvarenja – govori o tome da se putevi otvaraju pred vama. Nedelja je malo luda, ali lepa za vas.



Novac

Naravno, s jedne strane u ovu nedelju ulazite kroz prilive, ali I kroz povećanje troškova.



Zdravlje

Osetljivost, prolazne zdravstvene tegobe.

 

Neujednačen ten i crvenilo! Hit voćna maska za lice!











RIBE

Hrana

Južno voće, velika količina povrća, meso – naročito goveđe i ćureće, a od mlečnih proizvoda najviše će vam prijati kiselo mleko. Ove sedmice probajte da smanjite slatkiše, a da povećate unos suvog voća, naročito kajsija i urmi.



Ljubav

Sa jedne strane ćete biti zadovoljni svojim emotivnim životom, sa druge ne. Takav vam je valjda period – čas mirni i stabilni, čas nemirni i pod pritiskom. Ista je situacija I kod partnera, tako da jedino mogu da vam preporučim da gurate u prvi plan ljubav a da sva škakljiva pitanja I sumnje ostavite za neki drugi put. U suprotnom – oboje ćete samo mučiti I opterećivati jedno drugo. Slobodne Ribe – bude se emocije, strasne, lepe, snažne, duboke. I mogu trajati I zovu vas da ih zgrabite I prihvatite. Nisu to “meke” emocije kao što ste vi navikli, ali ne znači da vam neće doneti radost, zadovoljstvo, uživanje.



Posao

Pa drage Ribe nadam se da ste lepo iskoristile Saturna koji vas je u polju budućnosti, planova, želja I ostvarenja podržavao pune tri godine. Kao I da ste iskoristile Jupitera koji je to isto radio u proteklih godinu dana. Da ste stekle stabilnost I pozicije na kojima ste se učvrstile I koje vam odgovaraju. Jer….ove dve planete se u drugom delu nedelje sele u vaše polje podsvesti I ubuduće će raditi “Iznutra”. U ovoj nedelji mlad Mesec u vašem polju karijere obećava da ste u novoj poslovnoj fazi. Srećno!



Novac

Neplanirani troškovi vam konstantno “kradu” pare.


Zdravlje

Osetljivost respiratornih organa.





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>