Style

Ljubav

Veliki nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine!

Veliki nedeljni horoskop za period od 14. do 20. decembra 2020. godine! Pogledajte šta vas očekuje na polju zdravlja, posla i ljubavi! Ovan kreće put velikih promena...

Veliki nedeljni horoskop od 14. do 20. decembra 2020. godine! Svet Plus






OVAN


Hrana

Moguće je da u poslednje vreme konzumirate previše kaloričnu hranu, ili da ste „odlepili“ za slatkišima, što će se definitivno odraziti i na vaš stas, ali i na tromost koja vas može povremeno pratiti. Ili menjajte ishranu ili se više bacite na rekreaciju.



Ljubav

U prvom delu nedelje partner I vi se slušate ali se ne čujete. Vi širite priču u onom pravcu koji je vama zanimljiv, partner radi to isto – tako da ćete se verovatno slatko ispričati i na kraju se nećete dogovoriti ništa. Manje i veće zabune su moguće tokom ovog perioda, razmimoilaženja i nerazumevanje – ali ovo ne bi trebalo da dovede do problema (osim kod onih Ovnova i njihovih partnera gde postoje tajne i laži). Slobodni Ovnovi – i do sada ste imali uspeha u flertovanju, a ulaskom Venere u znak Strelca polovinom sedmice – vaš uspeh će se dodatno poboljšati. Tražite zabavu i dobar provod, ali i oni traže vas.




Posao

17-og Saturn prelazi u vaše polje budućnosti, planova I ostvarenja, a 19-og će to isto učiniti I Jupiter. Mlad Mesec u polju koje bismo mogli nazvati “sudbinskim” na samom početku nedelje u kombinaciji sa već navedenim dešavanjima u suštini pokazuje da će Ovnovi u narednom periodu istinski krenuti put velikih promena u poslovnoj sferi. Sve ono u šta ste ulagali trud u prethodnih minimum godinu a maksimum tri godine – počeće zaista da daje svoje rezultate. Ova nedelja vam je luda, ne posustajte.



Novac

Smirivanje napetih situacija u finansijskom segmentu od polovine nedelje.



Zdravlje

Osetljivi ste. Mogućnost bakterijskih I virusnih infekcija.

 
 

Hit samomasaža! Uklonite umor, stres i neraspoloženje za 5 minuta!










BIK

Hrana

Ne vodite mnogo računa o svojoj ishrani tokom ove nedelje. Kad se setite, jedete, a kad se ne setite – glocnete po koju grickalicu, čisto da vam želudac i creva ne zavijaju. Oni koji žele da se odgovornije postave prema sebi, neka uvedu više svežeg ili ukiseljenog povrća u ishranu.



Ljubav

Prelazak Venere, planete koja je vaša vladarka u znak Strelca više će pogodovati slobodnim Bikovima. Kod vas se može pojačati potreba za zabavom, za avanturom, za uživanjem u životu I upoznavanjem novih osoba. Strelac je znak slobode, nesputanosti I daljina, avanture – lako se možete zainteresovati za nekog iz drugog mesta ili osobu koja ne živi blizu vas. Da li bi se to moglo pretvoriti u ozbiljniju emotivnu priču? Pa, kod većine ne, kod pojedinaca – da. Zauzeti Bikovi –  neka pitanja vise u vazduhu I u ovoj nedelji mogu doći na dnevni red, naročito u njenom prvom delu. Rešite ih I bićete dobro, oboje.



Posao

Saturn I Jupiter ulaze u vaše polje karijere u drugom delu sedmice. Pred Bikovima je jedan dosta ozbiljan period u kojem će im se pružiti velike poslovne prilike, ali će se isto tako od njih očekivati ogromna odgovornost I preuzimanje obaveza I određene forme rizika na sebe. Mlad Mesec I pomračenje Sunca u polju promena I kriza suštinski govore da će “uvod” u sve ovo krenuti vrlo brzo – već u narednih mesec dana. Ova nedelja vam je haotična po pitanju obaveza I papiroloških pitanja.


Novac

Neplanirani, veći odliv novca.


Zdravlje

Osetljivost, energetska iscrpljenost.

 









BLIZANCI

Hrana

Još uvek se povremeno „kilavite“ kada je taj imunitet u pitanju, i potrebno je da ga sređujete i oporavljate što pre. Ne preskačite obroke, jedite raznovrsno, a potrudite se da na vašem meniju češće budu riba, beli luk, spanać. Takođe, uzimajte limun, med, propolis….


Ljubav

Pomračenje Sunca I mlad Mesec u polju partnerstava na samom početku ove nedelje šta god da u početnoj fazi donesu u vašim emotivnim pričama, poenta je da jesu povoljni po vas. Kod nekih Blizanaca – partnerstvo prelazi na viši nivo u narednom periodu. Kod drugih – prekid u postojećim vezama I vaše “otvaranje” za drugu osobu koja će se pojaviti. Kod onih koji su slobodni – definitivno se otvara prostor za ljubavna dešavanja I to već od ulaska Venere u ovo polje, od sredine sedmice. U postojećim vezama, kakve god one bile ova nedelja donosi potrebu da se neke situacije raščiste, razjasne, privedu kraju.



Posao

Saturn I Jupiter ulaze u znak koji pripada vašoj, vazdušnoj trijadi što znači da će vas u narednom periodu svojski podržavati. Obzirom na pomračenje Sunca I mlad Mesec u polju partnerstava (ovog puta poslovnih) možemo reći da Blizance očekuje jedan veliki poslovni zaokret I otvaranje novih poslovnih trasa I puteva. U ovoj sedmici možete imati česta nerazumevanja sa saradnicima I partnerima, naročito u prvom njenom delu. Imaćete problema sa ljudima na koje ne možete da se oslonite.


Novac

Promenljivo, ali nije loše.

Zdravlje

Imunitet je I dalje dosta slaba tačka kod vas.

 
 

Voda ujutru na prazan želudac DA ali ovakva voda NE!












RAK

Hrana

Mlad Mesec (vladar vašeg znaka) ove se sedmice smestio u polje koje vlada navikama, između ostalih i kada je ishrana u pitanju. Taman je pravi trenutak da napravite neke, korenite promene i okrenete se zdravijem životu.



Ljubav

Za slobodne bi ovo mogla da bude zanimljiva nedelja u kojoj biste mogli da se tako lepo “pronađete” sa nekim I otpočnete ljubavnu priču koja može trajati I ići ka nekim ozbiljnim temama. Zauzeti – Saturn I Jupiter izlaze iz vašeg polja partnerstava a posledice njihovog dejstva osetićete I u narednih mesec I po dana. Već znate, da vam ne ponavljam – ko treba ostaće, ko ne treba – otpašće. U vezama koje su stabilne ova će nedelja doneti dodatnu harmoniju I jačanje strasti. U vezama koje su nestabilne – svakodnevica može predstavljati konstantno mesto iskušavanja vašeg odnosa. Tajne mogu izaći na videlo



Posao

Poslovna svakodnevica je u ovoj nedelji mesto koje vam crpe svu energiju, naročito u njenom prvom delu. Obavezama ćete morati da posvetite maksimum svog vremena I da se itekako naučite strpljenju, jer će vam isto biti neophodno. Očekujte promene u dogovorima, nerazumevanje, skraćivanje rokova za završetak a isto tako očekujte I da ćete vi povremeno gubiti konce dešavanja I brkati stvari, grešiti. Teškoće u komunikaciji sa kolegama, ali ovo bi trebalo da donese samo sitniju problematiku.


Novac

Vaša ustalasana finansijska situacija počeće da se sređuje u drugom delu ove sedmice.



Zdravlje

Mentalna preopterećenost, nešto slabiji imunitet, problemi sa spavanjem.

 










LAV

Hrana

Potrebno je da više pažnje obratite na svoju ishranu, naročito na namirnice koje vas čine teškim, tromim, ili koje imate problem da svarite. Samo lagani obroci i dosta šetnje. Takođe, striktno obratite pažnju na rok trajanja namirnica koje konzumirate.



Ljubav

Ova nedelja ne ide na ruku zauzetim Lavovima koji imaju bilo kakvu tajnu koju skrivaju od partnera. Vaše tajne mogu biti otkrivene što može napraviti priličnu pometnju u odnosu sa voljenom osobom. No, ovo može da se manifestuje I drugačije – da pojedini Lavovi više ne žele da ćute I da će pitanja koja ih opterećuju izneti na dnevni red. Saturn I Jupiter ulaze u vaše polje partnerstava tokom drugog dela ove nedelje – vreme je da se ozbiljno uozbiljite I odrastete. Slobodni Lavovi – pomračenje Sunca I mlad Mesec u vašem polju ljubavi, nagoveštavaju pojavu značajnog novog emotivnog interesa kod vas.



Posao

Vi ćete neki detaljčić zaboraviti, kolega će napraviti sitnu papirološku grešku, nešto se nećete baš najbolje razumeti – I eto odlične podloge za jurnjavu da se ispravlja što se ispraviti da. U poslednjem trenutku, naravno. U nekom prilično čudnom raspoloženju ulazite u ovu sedmicu I zato se potrudite da budete fokusirani, organizovani, skoncentrisani – mada će to biti prilično teško. Očekujte kašnjenja, ali će se dosta toga u drugom delu ove nedelje srediti, raščistiti, regulisati.



Novac

Više ne znate na šta vam sve I na koliko strana novac odlazi.



Zdravlje

Stres, nesanica, nervoza, osetljiv imunitet.


 

Doktor Tarabar pobedio korona virus! 5 namirnica uzimajte svakog dana!










DEVICA

Hrana

Malo šarajte kada je ishrana u pitanju, dižite svoj imunitet, neka obroci budu raznovrsni, ali ne obilni. Odgovaraju vam ove sedmice piletina i ćuretina, ali i džigerica, spanać, cvekla, karfiol. Ne preskačite ni voće, naročito citruse i jabuke.


Ljubav

Ukoliko ste bilo šta prikrivali od partnera (potpuno je nebitno koja je tematika u pitanju) vrlo je moguće da ćete biti “rešetani” I to u prvoj polovini nedelje. Takođe, sva ona pitanja koja su u prethodnom periodu gurana pod tepih sada mogu izaći na velika vrata na dnevni red. Neke ozbiljnije I trajnije emotivne priče, kao I brakovi – mogu zbog ovakvih situacija biti prilično dubinski “prodrmani”. Slobodne Device – trenutno ste pod dejstvom moćnog koktela strasti I hemije. On kod nekih od vas može učiniti da trenutno srljate u emotivnu priču vođeni osećanjima a da je razum ostao negde daleko iza vas.



Posao

Greške I propusti biće aktuelni kod svih dogovora I papiroloških pitanja. Naročito u prvom delu sedmice obratite pažnju da vam neki detalji (za koje će se kasnije ispostaviti da su jako bitni) ne promaknu. Moguće je I da ćete po nekim pitanjima kasniti I to najpre zato što vam je pažnja rasuta na više strana. Saturn I Jupiter ulaze u vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza I odnosa sa kolegama – očekujte u narednom periodu proširenje poslovanja ali I to da ćete morati da prihvatite više odgovornosti.



Novac

I pored dosta troškova za kuću I članove porodice, korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Osetljivost.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>