Region

Svet

Oglasila se Marija Ramadanovski: Za Džeja je Bog bio jedan!

Mnogi još uvek ne mogu da prihvate činjenicu da nas je legenda narodne muzike Džej Ramadanovski zauvek napustio  u nedelju 6. decembra. Sada se oglasila Marija Ramadanovski, nije slavio slavu uz sveću i slavski kolač, kako to pravoslavni običaji nalažu. Za njega je Bog bio jedan!

Oglasila se Marija Ramadanovski: Za Džeja je Bog bio jedan! Screenshoot/Youtube





Danima u nazad, obožavaoci i poštovaoci njegove muzike se opraštaju od njega i pale sveće za njim, a kako je ovo pravoslavni običaj kojim se porodica i prijatelji opraštaju sa pokojnicima, pojavila se vest da je poznati pevač pred smrt razmišljao o promeni vere.

Naime, Džej je bio islamske veroispovesti, a vest o promeni vere pojavila se danas u medijima. Njegova mlađa ćerka rešola je da otkrije istinu o svim natpisima o toj temi.






Ona je priznala da je Džej voleo, poštovao i obeležavao Svetu Petku, ali da o promeni vere nikada nije pričao.



U njenoj objavi piše sledeće:



- Poštovani novinari, Džej Ramadanovski je bio Islamske veroispovesti od oca Mazlama i majke Barije. Oba roditelja su mu takođe bili Muslimani, poreklom iz Makedonije. Svetu Petku je poštovao, voleo i svake godine obeležavao. Nije slavio slavu uz sveću i slavski kolač, kako to pravoslavni običaji nalažu. Za njega je Bog bio jedan. Nikada nije ni spomenuo da želi da promeni svoju veroispovest. Molimo vas da prestanete sa naslovima i člancima koji narušavaju ugled i čast našeg voljenog oca. Pustite nas da ga na miru ispratimo. Porodica Ramadanovski - navodi se u objavi.






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>