Region

Svet

Region

Serija Kosti 7. epizoda – Krug se zatvara! (VIDEO)

Krug se zatvara! U subotu, 12. decembra, na programu RTS 1 sa početkom u 20.05 časova, premijerno će biti prikazana 7. epizoda dramske televizijske serije “Kosti”, nastalu po scenariju Nikole Pejakovića i u režiji Saše Hajdukovića. 

Serija Kosti 7. epizoda – Krug se zatvara! (VIDEO) Screenshoot/Youtube

Seriju je, za Radio-televiziju Srbije, realizovala izvršna produkcija “Bosonoga” iz Banja Luke.


U predhodnoj epizodi:


Slava u domu Koste Gajića koja ne prolazi mirno, zato što dolazak Engleza Grina na slavu dodatno uzburka već narušene političke i lične odnose među junacima serije.Kosta počinje da dobija sve više dokaza o neverstvu svoje žene...Kosta Govoruša polazi u svoju ličnu osvetu Banja Luci, gradu u kojem je počeo da živi nakon “Oluje”…


Sedma epizoda serije "Kosti":


Zabava na kojoj se okuplja politička elita, kako bi se opustili i smirili tenzije, pretvara se u nešto potpuno drugačije.


Sled bizarnih događaja na zabavi nešto je što Kosta Gajić uopšte nije očekivao, kao što nije očekivao ni da će mu brak i karijera, od kada je preuzeo funkciju, ovako izgledati.

Ali ni sam Kosta Govoruša podjednako nije očekivao na kakav će način doživeti svoju osvetu…Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>