Region

Svet

Bora Đorđević - potresna ispovest: Džeja je bilo nemoguće ne voleti!

Potresna ispovest! Džej Ramadanovski, koji je preminuo u nedelju, 6. decembra u 57. godini života, će definitivno nedostajati. Zbog smrti pevača žali i pevač grupe "Riblje čorba" Bora Đorđević. Džeja je bilo nemoguće ne voleti!

Bora Đorđević - potresna ispovest: Džeja je bilo nemoguće ne voleti! Screenshoot/Instagram

- Džeja je bilo nemoguće ne voleti. "Čorba" je prvi put išla 1990. na australijsku turneju upravo sa tada mlađanim Džejom. Bio je na početku karijere, drag i simpatičan - rekao je Bora za "Novosti".


Podsetimo, veza između "Riblje čorbe" i Džeja je čuvena "Čorbina" pesma "Gastarbajterska 2" sa albuma  "Nojeva barka" iz 1999. godine, u kojoj se čuje ono legendarno "i naravno Džej".

Ono što je zanimljivo jeste da i sam Džej bude gost na toj numeri, gde je Ramadanovski trebalo da izgovori "i naravno ja", ali to se nije realizovalo, budući da slavni pevač narodne muzike nije bio u Beogradu.
- Kad smo snimili tu pesmu, neki od pomenutih pevača su se ljutili, neki nisu, a Džeki je bio oduševljen Govorio mi je "Brate, hvala ti. Skočila mi cena, svi me zovu". Poslednji put smo se sreli na pumpi u Ćelijama, posle svirki za srpsku Novu 2017. Bilo je tu i pevanja i plakanja. Onda je došla 2020... - rekao je Bora, i dodao:

- Ovo je sve toliko bolno. Slušam Bajagin koncert kod Plavog voza, i dva puta uzimam telefon da pričam sa Mišom o koncertu. Umro Džej, uzimam telefon da javim Miši. Svi u bendu tuguju... - neutešan je bio Bora Đorđević.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/novosti.rs

Povezane vesti:


>