Region

Svet

Nismo mu dovoljno rekli hvala, legendo, dok je bio živ! Izvini, Džeki!

Dok je bio živ zaboravili smo na Džeja! Nismo mu dovoljno rekli hvala, legendo, dok je bio živ! Izvini, Džeki! Voleli smo te više nego što smo toga bili svesni - napisao je Neven.

Nismo mu dovoljno rekli hvala, legendo, dok je bio živ! Izvini, Džeki! Screenshoot/Instagram




Džej Ramadanovski, legenda narodne muzike će biti sahranjena u Aleji velikana u petak, 11. decembra i dok se svi sa setom prisećaju pesama i anegdota iz njegovog života, jedan pevač je "zapalio" društvene mreže svojim statusom.



Pevač grupe In Vivo Neven Živančević, žali što "su svi nakon Džejeve smrti objavili milion postova, a na YouTube kanalu mu, za života, kliknuli na video tek nekoliko hiljada puta".



- Da, mi smo zaboravili Džeja… Preko milion korisnika je objavilo postove i storije sa crno belom slikom Džeja uz poslednje pozdrave, ali samo 16.000 ljudi ga je podržavalo i pratilo na Instagramu dok je bio živ… Njegova zadnja pesma ima samo 1,3 miliona pregleda za dve godine… Hoćemo li da pričamo malo o tome kako nešto cenimo tek kad izgubimo? - napisao je Živančević i nastavio:



- Hoćemo i malo o tome da tek kada nemamo, shvatimo šta smo imali? Hoćemo li prestati da slavimo ljude kad već bude prekasno? Praviće se možda sledeće godine i večeri Džejevih pesama i koncerti u njegovu čast, ali on to neće moći da vidi… Ta živa legenda je trebalo da ima nastupe tako što samo sedi na bini i da idu njegove pesme u pozadini dok ga gledamo, ali ne, ta ista legenda je retko imala nastupe, jer j*biga 'nije to više to', 'izgubio je glas', 'pijan je non stop'… - napisao Neven i dodao:







- Da, ta legenda je izgubila zdravlje zbog načina života koji je doneo toliko iskonske emocije tim vanvremenskim pesmama. Mi ćemo nastaviti da uživamo u njima i da delimo tugu sa njegovim glasom, ali nismo mu dovoljno rekli 'hvala, legendo' dok je bio živ… Izvini, Džeki… Voleli smo te više nego što smo toga bili svesni - napisao je Neven.



Pevač se ponovo oglasio kako bi kritikovao one koji su negativno komentarisali snimak na kojem reper Đus plače zbog gubitka Džeja Ramadanovskog.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>