Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Horoskop: Žena Jarac najteže pronalazi idealnog partnera! Zašto?

Horoskop može otkriti dosta toga o ljubavi i pronalaženju srodne duše, a jedan znak se izdvaja po toliko rigoroznim kriterijumima da često ostaje sam. Žena Jarac najteže pronalazi idealnog partnera, evo zašto! Ona prezire sanjarenja i maštovite razgovore. Ona je realista...

Horoskop: Žena Jarac najteže pronalazi idealnog partnera! Zašto? Svet Plus


Potraga za idealnim partnerima nekim ljudima ide od ruke, dok ima i onih koji teško nalaze osobu koja im odgovara. Horoskop može otkriti dosta toga o ljubavi i pronalaženju srodne duše, a jedan znak se izdvaja po toliko rigoroznim kriterijumima da često ostaje sam.
Reč je o ženama u znaku Jarca, koje zbog svojih izražajnih kriterijuma često završe osuđene na samoću.
Njen stav prema životu je realan. Ona voli stabilnost i ceni samo one ljude koji imaju određene vrednosti u skladu sa njihovim uverenjima. Žena Jarac ne voli da gubi vreme u životu na beznačajne ili bezvredne situacije. Ona prezire sanjarenja i maštovite razgovore. Ona je realista. Žena rođena u znaku Jarca tačno može da proceni tok pojedinih događaja i dobar je organizator. U poslu, kao i u životu, ona ne želi da privuče pažnju drugih ljudi na bilo koji način. Ona je diskretna i radi vredno kao mrav. Usamljenost je njeno utočište. Ona odlučuje da sama živi i nekako po strani. Ne možemo reći da je vrlo optimistična, a život je nešto veoma ozbiljno za nju.


Žena rođena u znaku Jarca ne očekuje puno radosti i sreće od svog partnera, ona ne veruje u čuda. Kada dođe do zadovoljstva, ona ne prihvata to kao obavezu već kao pravi poklon. Žena u znaku Jarca retko doživljava veliku i iskrenu ljubav. Kada voli ili još bolje, kad odluči da prizna da voli to obično biva nakon dugog upoznavanja sa muškarcem. Ljubav dolazi sporo i retko sa njom. Kad odluči da napravi važan korak, to je obično za ceo život. Njen partner mora biti maksimalno strpljiv.
Međutim, treba da znate da mnogi pripadnici ovog znaka često ostaju sami ceo život. Čak i kada se venčaju, a to se često dešava u zrelim godinama, više to rade iz nekog razloga, nego zbog srca i iskrenih osećanja.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>