Style

Ljubav

Strelac je šarmantan, optimista, pričljiv! Evo kako se slaže sa ostalima!

Strelac je šarmantan, optimista, pričljiv! U partnerskim odnosima je neuhvatljiv, ali neodoljivi! Ne traži ljubav već svoju kopiju! Evo kako se slaže sa ostalima!

Strelac je šarmantan, optimista, pričljiv! Evo kako se slaže sa ostalima! Svet Plus




U danima smo kada se tranzitno Sunce kreće kroz znak Strelca, a to je lepa prilika da se osvrnemo na to kako se ovaj znak slaže sa ostalima. U partnerskim odnosima.



Strelac je šarmantan i pričljiv, ali ne i nametljiv. Ima dar da uspostavlja komunikaciju sa različitim ljudima. Može se reći da je tolerantan, a zaljubljuje se u osobu u kojoj prepozna mentalnu ravnopravnost. Drugim rečima, ne privlači ga suprotnost, već naprotiv, traga za svojom kopijom.




U odnosu sa ostalim znacima, Strelac funkcioniše ovako:



Sa Ovnom - veseli su i bezbrižni. Retko se svađaju jer Strelac izbegava konflikte. To Ovnu daje iluziju da je on taj koji vodi glavnu reč, što ga dodatno stimuliše. Često menjaju posao i mesto boravka.

Bikom - budući da Strelac nije tip koji se nameće, veza sa Bikom može da uspe. Bez obzira na neozbiljnost i prividnu površnost Strelca, Bik će ovu vezu doživeti kao pravo osveženje.



 




Sa Blizancima - uživaju u zajedničkim interesovanjima. S jedne strane, Blizanci barataju gomilom informacija ali se u njih ne udubljuju, a s druge strane, Strelac u čijoj je misaonoj dubini Blizanac, donosi mnogo koristi. Retko ulaze u brak.



Sa Rakom - trude se da se sporazumeju i pronađu zajednički jezik, ali to im teško polazi za rukom. Ovo je veoma retka astrološka kombinacija u partnerskim odnosima jer je seksualna energija između njih ravna nuli.



Sa Lavom - odlično prevazilaze sva moguća iskušenja, kao što su ljubomora i sujeta. Odnos je pun topline u čemu prednjači Lav. Strelac je spreman za saradnju, pa će bez poteškoća korigovati eventualne problematične osobine koje Lavu mogu da zasmetaju.


Sa Devicom - ovo je kombinacija koja obećava dobro prijateljstvo. Interesovanja nisu suprotna, pa je to dobra podloga za kvalitetno druženje. Ipak, erotski se ne privlače previše, naročito ukoliko je u pitanju tipična Devica, zakopčana do grla. To lepršavog Strelca odbija i hladi.



S Vagom - borac za pravdu, s jedne strane, i istraživač dubine smisla života, s druge, stvoriće odnos koji će nadaleko zračiti skladnošću i vedrinom. NJihova lepršavost može biti ugrožena jedino u odnosu prema domu jer, koliko je Vagi toplina doma baza za sve u životu, toliko je za Strelca miris daljine večni izazov da odleprša.



Sa Škorpijom - ovo su neusklađene prirode. Teško postižu minimum saglasnosti ili kompromisa kako bi opstali. Različito doživljavaju svet oko sebe. Seksualna privlačnost je na početku solidna, ali, s vremenom i to nestaje. Iz veze oboje izlaze ozlojeđeni.



 


Sa Strelcem - žive jednostavno, bez preteranih opterećenja i udubljivanja u nevažne probleme. Izgledaju kao dva putnika koji putuju kroz vreme tragajući za duhom i smislom. Dobar odnos može ugroziti loš aspekt Jupitera.



Sa Jarcem - jedan vuče, drugi koči. Strelac ne može dugo da se zadrži na jednom mestu, a Jarcu je teško da se pokrene. Strelca izluđuje Jarčeva tvrdoglavost koju ovaj ispoljava po svaku cenu. Ako su Jupiter i Saturn međusobno loše položeni, ova veza će biti obeležena borbom dva sistema vrednosti u kojoj niko ne pobeđuje.

Sa Vodolijom - dva nemirna duha. U stanju su da provedu sate u diskusiji koja nekada nema nikakvog smisla. Nisu zainteresovani za stavove okoline, sve dok oni pronalaze smisao u svom odnosu. S obzirom na to da nisu vezani za kuću, ovakva veza obično ne uspeva ukoliko se od početka natovare obavezama koje nosi potomstvo i domaćinstvo.


Sa Ribama - iako im je Jupiter zajednički vladar, suštinski, ovde se radi o dve potpuno različite prirode. Dok je Strelac taj koji grabi za informacijom i znanjem, Riba romantično živi u mistici i snovima. S obzirom na to da Ribe mogu biti preosetljive, Strelčeva preterana direktnost može ovu vezu uvesti u propast, čak i pre nego što je stvarno otpočela.







 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>