Region

Svet

Parovi: Đole Đogani, Natalija i Sani ulaze u vilu

Produkcijska kuća rijalitija “Parovi” odlučila je da za rođendan Igora Matića, napravi veliko iznenađenje ukućanima. Naime, u vilu će u subotu uveče ući Slađin bivši muž Đole Đogani.

Parovi: Đole Đogani, Natalija i Sani ulaze u vilu



Đogani će u luksuznu vilu ući zajedno sa Natalijom i Sanijem iz grupe Trik FX, a glavno iznenađenje će se dogoditi kada u "Parove" bude ušao i astrolog koji će Igoru saopštiti ne baš sjajan astrološki aspekt njihove veze.

Slađana je tokom jedne žurke rekla da kad bi došao Đole, on bi prebio Igora zbog ružnog ponašanja.

"Đole je moj drug" – rekao je Igor tada. "On je srećan što sam mu ja „skinuo“ Slađu".

Pošto je Igor u tom momentu pozvao direktno Đoganija, produkcijska kuća je rešila da mu ispuni želju i glavu porodice Đogani dovede baš na njegov rođendan.

Igor ni ne sanja šta mu se sprema, a za veliku žurku iznenađenja zaslužna je naravno njegova devojka Slađa.

Slađa je jednom prilikom izrazila želju da u rijaliti uđe sa bivšim mužem Đoletom, na šta je on odgovorio da ima svoju Vesnu, koja je u međuvremenu ostala trudna drugi put. O ovome Slađa još ne zna ništa i očekuje se da će joj Đole to saopštiti ako uđe u vilu Laneta Gutovića, gde boravi srpski džet set.

Natalija i Sani se druže sa njima, pa će to biti i iznenađenje i za Slađu, koja ne očekuje ove goste. Ona se pobrinula samo da u vili protekne na najbolji način ali ni ne sanja ko će biti gosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>