Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 6. decembar 2020. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. decembar 2020. godine na portalu Svet Plus. Strelac umoran, Bik srećan, Devica zadovoljna, Lav uspešan, Jarac kuburi sa novcem... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka.

Dnevni horoskop za 6. decembar 2020. godine! Svet PlusOVAN

 

Prilično ste optimistični kada je saradnja sa strancima u pitanju. Šaljete im poslovnu ponudu i očekujete pozitivan odgovor. Zaljubljeni ste i u potpunosti posvećeni partnerki. Ona nema isti odnos prema vezi. Zdravlje je solidno.

 BIK

 

Poslovna situacija je zadovoljavajuća. Obaveze odrađujete normalno, nema nikakvog zastoja. Sumnjičavi ste kada je bračni partner u pitanju. Šesto čulo vam govori da nije u potpunosti otvoren prema vama. Ograničite unos slatkiša.

 
BLIZANCI

 

Pokušavate da uspostavite poslovnu saradnju sa strancima. Njihova reakcija je mlaka pa se pitate kakve su šanse da realizujete svoje ideje. Pripremate iznenađenje bračnom partneru. Moguć je bol u kičmi i kolenima.
 

RAK

 

Odličan je dan za kontakt sa predstavnicima medija. Delujete pouzdano, kao osoba na koju se može osloniti. Očekuje vas upoznavanje sa introvertnom, ali jako senzibilnom osobom. Zdravlje je zadovoljavajuće.

 
LAV

 

Maksimalno ste fokusirani na obaveze i pratite realizaciju planova. Sve se odvija kako želite pa ste zadovoljni. Smatrate da je odnos sa bračnim partnerom stabilan, ali ne primećujete da je partner zabrinut. Osećate se dobro.

 
DEVICA

 

Imate prilično jak poslovni ritam. Prioritet su vam obaveze koje dopinose povećanju budžeta. Jako vam prija podrška koju dobijate od bračnog partnera. Razmišljate kako bi brak bio prava odluka. Zdravlje je stabilno.

 
VAGA

 

Situacija na poslu je zadovoljavajuća. Obaveze obavljate u normalnoj, opuštenoj atmosferi. U mislima vam je bivši partner i bivša veza. Priznajete sebi da ste povukli više loših poteza koji su doveli do prekida. Mogući su problemi sa hormonima.
 

ŠKORPIJA

 

Situacija na poslu je dosta dobra. Uspešno završavate poslovni projekat i dobijate reči hvale i čestitke. Dopada vam se osoba koja sebe smatra vašim prijateljem. Niste sigurni da li da joj otkrijete emocije. Mogući su problemi sa
grlom.

 STRELAC

 

Maksimalno ste posvećeni poslovnim obavezama. Imate dobru koncentraciju i tačno znate kako se šta razvija. Odličan je dan za novo poznanstvo sa prilično temperamentnom osobom. Mogući su problemi sa probavom.

 JARAC

 

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Zainteresovani ste za dalji razvoj obima posla. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Druga strana će vam se dopasti na prvi pogled. Vreme je za redovnu kontrolu kod stomatologa.

 VODOLIJA

 

Uživate u komunikaciji. Odličan je dan za izlazak u medije gde ostavljate povoljan utisak. Imate problem da simpatiji pokažete svoje emocije. Druga strana misli da želite prijateljski kontakt. Zdravlje je stabilno.

 
RIBE

 

Prilično ste ambiciozni i maksimalno fokusirani na poslovne obaveze. Očekuje vas finansijski dobitak. Imate simpatiju, ali ne znate kako da joj priđete. Plašite se da vas gleda kao prijatelja. Osećate se dobro.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>