Region

Svet

Region

Serija KOSTI epizoda 5 i 6: Početnici i Sljepilo! (VIDEO)

Ovog vikenda na RTS-u nastavak priče... Serija "Kosti" nastala je po scenariju Nikole Pejakovića i u režiji Saše Hajdukovića. Seriju je, za Radio-televiziju Srbije, realizovala izvršna produkcija “Bosonoga” iz Banja Luke. Očekuje vas epizoda 5. pod nazivom "Početnici" i epizoda 6. pod nazivom "Sljepilo".

Serija KOSTI epizoda 5 i 6: Početnici i Sljepilo! (VIDEO) Screenshoot/Instagram







Epizoda 5. "Početnici":


U subotu, 05. decembra, na programu RTS 1 sa početkom u 20.05 časova, premijerno će biti prikazana 5. epizoda dramske televizijske serije “Kosti”, nastalu po scenariju Nikole Pejakovića i u režiji Saše Hajdukovića. Seriju je, za Radio-televiziju Srbije, realizovala izvršna produkcija “Bosonoga” iz Banja Luke.

Ova epizoda započinje dolaskom Koste Gajića u njegov novi kabinet.

Otac Dragan pokušava da nađe lek za Mirjaninu “bolest”, a Kosta Govoruša ponovo, prvi put posle akcije “Oluja”, seda u automobil.


Tako svaki od likova u seriji biva na nekom novom početku…




 




Epizoda 6. "Sljepilo":


U nedelju, 06. decembra, na programu RTS 1 sa početkom u 20.05 časova, premijerno će biti prikazana 6. epizoda dramske televizijske serije “Kosti”, nastalu po scenariju Nikole Pejakovića i u režiji Saše Hajdukovića. Seriju je, za Radio-televiziju Srbije, realizovala izvršna produkcija “Bosonoga” iz Banja Luke.

Slava u domu Koste Gajića koja ne prolazi mirno, zato što dolazak Engleza Grina na slavu dodatno uzburka već narušene političke i lične odnose među junacima serije.



Kosta Govoruša polazi u svoju ličnu osvetu Banja Luci, gradu u kojem je počeo da živi nakon “Oluje”…



 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>