Region

Svet

Region

Serija 12 reči: Peta i šesta epizoda! Ulog je sve veći! (VIDEO)

U subotu, od 21 čas na Supetstar TV kanalu, u petoj epizodi radnja serije „12 reči“ već uveliko se zakomplikovala, a u mračnoj igri podzemlja ulozi su sve veći. Peta i šesta epizoda ovog vikenda!

Serija 12 reči: Peta i šesta epizoda! Ulog je sve veći! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Peta epizoda serije "12 reči":


U subotu, od 21 čas na Supetstar TV kanalu, u petoj epizodi radnja serije „12 reči“ već uveliko se zakomplikovala, a u mračnoj igri podzemlja ulozi su sve veći. Sada više nego ikad ranije potrebno je ostati hladne glave, što retko kome polazi za rukom. Ostatak članova Čečerinog klana povlači poteze posle kojih nema nazad. Miloš nevešto pokušava da izgladi odnose sa Sarom. Iako je na prvi pogled delovalo drugačije, izgleda da Robert nije tako naivan. 











Nova istraga - šesta epizoda:


U šestoj epizodi serije „12 reči“, u nedelju od 21 čas na Superstaru, dobićemo odgovor na pitanje da li će Vlahović uspeti da održi sve poslove likvidnim. Mirković pokreće novu istragu, zbog čega je pritisak na Ivicinu sestru Jovanu sve veći. Neočekivani sudar svetova možda je početak jednog novog saveza. Čečerinin klan izgleda da slabi i on zbog toga nije zadovoljan.

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.









Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>