Region

Svet

Preminuo bubnjar Amadeus benda, Bojan Zlatanović!

Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović poznatiji pod nadimkom Tokan preminuo je u 45. godini. Bojan je izgubio bitku sa korona virusom!

Preminuo bubnjar Amadeus benda, Bojan Zlatanović! Screenshoot/Instagram




Bubnjar popularnog muzičkog sastava "Amadeus bend", Bojan Zlatanović poznatiji pod nadimkom Token preminuo je u 45. godini.


Tokan je bio član ovog popularnog sastava dugi niz godina, a privatno je bio veliki ljubitelj adrenalina, prirode i brzih motora. On je pre nekoliko godina doživeo nesreću, kada je vozio bicilk na Avali i kada je na njega naleteo motor, nakon čega je zadobio prelome obe ruke.


On se borio sa opakim korona virusom, i nažalost izgubio je najvažniju životnu bitku.


Bojan Zlatanović je preminuo jutros u bolnici Dragiša Mišović, a poslednjih nekoliko dana bio je priključen na respirator.








Nažalost, sve više pevača i glumaca se suočava sa ovim opakim virusom koji nema milosti.


Bojan se lečio u Požarevcu. Kako se navodi, on je bio u veštačkoj komi jer su mu otkazala oba plućna krila. Iako su se svi nadali da će se oporaviti i da će biti jači od korone, njegova borba za život je završena. Od Tokana se na profilu na Fejsbuku- oprostio Darko Filipović, koji je okačio crno-belu sliku svog dragog kolege.


- Istina je da je Bojan preminuo. On je bio na respiratoru već 8-9 dana, pre toga je bio na neinvazivnoj terapiji kiseonikom. Bilo mu je sve gore i gore. Jutros u 9.20h se to desilo. Zahvaljujemo osoblju i direktoru bolnice "Doktor Dragiša Mišović", dali su sve od sebe da ga spasu. Nije mu bilo pomoći. On će nastaviti da živi sa nama kroz Amadeus bend" - rekao je Aca za Kurir, inače frontmen popularnog benda.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>