Zadruga

Parovi

Nadežda na silikone troši Tominih 10. hiljada! Njegova majka: Mesto joj je u bolnici!

"I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna". Nadežda Biljić na silikone troši Tominih 10. hiljada evra! Njegova majka smatra: "Mesto joj je u bolnici"!

Nadežda na silikone troši Tominih 10. hiljada! Njegova majka: Mesto joj je u bolnici! Screenshoot/Instagram/srbija.v.i.p

Nadežda Biljić od Tome Panića je pred njegov ulazak u Zadrugu 4 navodno dobila 10.000 evra, kako bi imala za trošak i kako bi obezbedila sve što je potrebno njihovom detetu.


Međutim, pevačica je uradila i usne, a kaže da je to "samo početak remonta", tvrdi Informer.

- Ima da se sredim od glave do pete o Tominom trošku! Silikoni u usnama su samo početak. Kada on može da me vara u "Zadruzi" i muva se s kim stigne, mogu i ja da trošim njegove pare. I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna - rekla je navodno Nadežda za taj list.
Međutim, kako navode, Tomina majka Jasna Panić poručila je da je ogorčena Nadeždinim ponašanjem.- Moj sin joj je ostavio 10.000 evra za sve što je potrebno oko deteta, a ne za njene silikone! Čujem da je kupila i mobilni telefon od Tominih para. Strašno! Nadežda nema svoje prihode, pa troši ono što joj je moj sin ostavio. Misli samo na sebe, nije je briga za dete. Zgrozila sam se kada je rekla da sam ja zaljubljena u svog sina! To je strašna uvreda i nikad joj neću preći preko toga. Prekinula sam svaki kontakt sa Nadeždom i sa svojim unukom jer me je ona blokirala na telefonu. Nisam dužna da trpim takvo ponašanje, neka joj majka toleriše takve stvari. Kod mene je završila - rekla je ona za pomenuti list.


 Najviše mi se svidela Anakonda i nju mogu da zamislim kao svoju snaju. U rijalitiju se pristojno ponašala i kada je izbačena postavila je Tomu za gazdu. Moj sin je tamo slobodan čovek jer mu je Nadežda javno poručila da može da radi šta hoće i da više nisu muž i žena - zaključuje Jasna Panić koja nema dobar odnos sa Nadeždom.- Rekla sam joj da treba da leči živce i da joj je mesto u bolnici, pa se naljutila na mene. Kada su se ona i Toma svađali, skoro uvek sam bila na njenoj strani - rekla je ova žena. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf.rs

Povezane vesti:


>