Region

Svet

Marina Tucaković: Moj sin je pogrešio kad je Cecu Ražnatović izvređao!

Marina Tucaković progovorila o prijateljima sa estrade, odnosu sa Ražnatovićevom, lečenju... Moj sin je pogrešio kad je Cecu Ražnatović izvređao i nazvao je ratnim huškačem!

Marina Tucaković: Moj sin je pogrešio kad je Cecu Ražnatović izvređao! Screenshoot/Instagram

Tekstopisac Marina Tucaković se gotovo dve godine bori sa opakom bolešću, otkako joj je u februaru 2018. dijagnostikovan rak. Lekari su joj tada spasli život i otklonili tumor, a od tada je prošla kroz mnoge faze lečenja.

U ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ona je otvoreno govorila o tome kako se u vreme pandemije koronavirusa snalazi za lekove, koji nisu jeftini, ko joj je sa estrade najveća podrška, ali i u kakvim je sada odnosima sa dugogodišnjom prijateljicom i saradnicom Cecom Ražnatović, nakon što je Marinin sin, Milan Laća Radulović popularnu folkerku nazvao ratnim huškačem kojem je mesto u Hagu.- Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega - rekla je na početku razgovora Marina i dodala da se oduvek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.


- Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi - rekla je Marina i otkrila kako se u vreme pandemije snalazi za lekove koji su joj neophodni i koji su veoma skupi.

- Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret - iskrena je Marina. Kako kaže, ne zamera ni estradnjacima kojima je napisala mnoge hitove, a koji su prestali da joj se javljaju otkako se razbolela.

- Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno - poručila je Tucakovićeva na kraju razgovora.


Podsetimo, Marinin sin izazvao je oprečne reakcije kada su ga na društvenim mrežama upitali da prokomentariše novu pesmu Dina Merlina.

- Ja sam više između, pošto gledam sve te ratne huškače koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji, u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca… - napisao je Radulović. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>