Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Ovnovi, polako se vraćate sebi. Energija, volja i optimizam su iz dana u dan sve jači – i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop od 23. do 29. novembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus






OVAN



Hrana

Potencijalni problemi sa krvnim pritiskom mogu se javiti kod starijih Ovnova u drugom delu sedmice. Smanjite unos jako kaloričnih namirnica, masti i pokušajte da budete umereniji sa začinima. Za mlađe I one koji se tako osećaju – u datom periodu ne preterujte sa slatkišima ili ljutom hranom.



Ljubav

Polako se vraćate sebi. Energija, volja i optimizam su iz dana u dan sve jači – i sigurno je da će ovo pozitivno uticati i na partnera. Vaš najpre seksualni život bi mogao da se od ove nedelje poboljša i da u odnos unesete više strasti. Izbegavajte samo da te strasti odu u pravcu posesivnosti ili ljubomore. Malo obratite pažnju na drugi deo sedmice koji može na kratko zatalasati vaše ljubavno more. Slobodni Ovnovi – zanimljivi, ali najpre vatreni dani su pred vama ! Biće tu interesantnih kontakata i preko društvenih mreža a ne bi me čudilo da je više osoba aktuelno kod vas trenutno……



Posao

Dobra pozicija Merkura u ovoj radnoj nedelji daje vam priliku da ostvarite promene, da krenete put svojih planova, ali I da napravite dobre dogovore I skladnu atmosferu u svojoj poslovnoj svakodnevici. Stanje u vašem radnom okruženju se poboljšava, situacije se ubrzano čiste a ukoliko ste imali papiroloških problema ili tegoba sa raznoraznim dozvolama – ulazite u fazu rešavanja I završetaka istih. Neki zahtevi saradnika mogu biti iznenađujući po vas, ali ne znači da su automatski loši.



Novac

Sa novcem baš I nećete najuspešnije baratati u ovoj nedelji. Vodite računa o troškovima, pojačani su.



Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Više povedite računa o ishrani.

 




BIK



Hrana

Pokušajte da ishranom potpomognete izbacivanju toksina iz organizma, a ženska populacija – sređivanju hormonskog statusa. Orašasti plodovi, naročito golica I suncokret mogu vam pomoći u tome. Generalno gledano – dosta jak apetit u ovim danima, naročito vas privlači meso I mesne prerađevine.



Ljubav

Prelazak vaše vladarke u znak Škorpije pokreće intenzivna osećanja u vama, ali isto tako I intenzivna dešavanja sa emotivnim partnerom. Kod nekih će to biti simbolična borba za “život ili smrt” odnosa u kojem su, neki će se Bikovi boriti sa pojačanom ljubomorom, posesivnošću a neki će uspešno iznenađivati partnera (pozitivno ili negativno) kao I on njih. U svakom slučaju, nedelja koja može doneti velike preokrete u toku vaše veze. Slobodni Bikovi su sada otvoreni za avanturu, za ludovanje, za pozitivnu I strasnu inspiraciju koja im dolazi kroz drugu osobu (ili osobe….). Mnogo strasti, mnogo ludila..



Posao

U nekim se poslovnim relacijama u ovoj nedelji može pojačavati tenzija I možete se bez razloga osećati zabrinuto, ali zato ćete sa razlogom povremeno biti na ivici živaca. Ako zanemarimo pomalo naporan drugi deo nedelje kada su poslovne saradnje u pitanju, generalno gledano – vi ste u dosta korektnom poslovnom periodu koji obećava da će se u istom smeru nastaviti I dalje. Stižu vam informacije ili dokumentacija koja vam je bila potrebna da biste nastavili sa ostvarivanjem svojih ciljeva.



Novac

I pored pojačanih troškova, u ovom ste segmentu prilično zadovoljni.



Zdravlje

Mentalno opterećenje ne posustaje. Tegobe sa urogenitalnim traktom I žlezdama.

 

 




BLIZANCI



Hrana

Kod nekih od vas problemi sa varenjem su jako prisutni, a drugi bi mogli malo da rasterete svoju jetru, pa vam se tokom ove nedelje preporučuje kupus, spanać, paradajz, cvekla I šargarepa kao neophodne namirnice u vašoj ishrani.



Ljubav

Dobar odnos vašeg vladara Merkura sa partnerskom planetom, Jupiterom – u ovoj nedelji će doneti korektan odnos sa osobom koju volite, povezanost I razumevanje, sklad. Da, vi još uvek imate neki čudan osećaj u stomaku I povremeno ste podozrivi prema partneru, ali realno gledano – uglavnom nećete imati nikakvih pravih razloga za to. Pustite neka sve ide svojim tokom I uživajte u ponovnoj bliskosti. Slobodni Blizanci – u vašu blizinu dolazi osoba koja na vrlo čudan način deluje na vas. Moguće su simpatije kroz poslovni segment, ali I preko društvenih mreža i kontakata sa prijateljima.



Posao

Bolje ste organizovani, komunikacija se lakše odvija sa saradnicima I generalno gledano – lakše vam je da u ovoj nedelji funkcionišete kvalitetno I date svoj maksimum na poslu. Može u drugom delu sedmice biti sitnijih nesuglasica sa kolegama, može biti čak I nekih formi podmetanja ili ogovaranja – ali to svakako neće uticati na vas u većoj meri. Ako možete funkcionišite po onom principu – na jedno uvo ušlo, na drugo izašlo….Ne dozvolite da vas takve stvari nerviraju I skreću vam pažnju od obaveza.



Novac

Prilično solidna finansijska situacija u ovom periodu.



Zdravlje

Malo problema sa stomakom, kao I povremeno sa mišićima I spavanjem.

 



RAK



Hrana

Lako možete pokvariti stomak ove nedelje, pa obratite više pažnje na kvalitet i ispravnost namirnica koje kupujete. Takođe, prijaće vam integralni hleb, ovsene pahuljice I pirinač, najbolje integralni. Preporučuju vam se i citrusi, zbog očuvanja imuniteta.



Ljubav

Dokle god je Saturn u vašem polju partnerstava, vaši odnosi će biti na svojevrsnom testu I proći će ga samo one veze I brakovi koje imaju budućnost I dobar temelj. No, taj test će nekako lakše biti podneti u nedelji koja je pred nama, nedelji u kojoj u vama mašta, ljubav I želja dolaze u prvi plan. Malkice obratite više pažnje u drugom delu sedmice – ne očekujte previše da se ne biste razočarali. Umesto toga – dajte vi ono najbolje od vas, iznenadite osobu koju volite. Slobodni Rakovi – ulazak Venere u vaše polje ljubavi dodatno podgreva situaciju i donosi zanimljive momente sa osobom koja vam je privukla pažnju.



Posao

Ukoliko se bavite poslom koji od vas zahteva kreativnost, maštu, inspiraciju I mnogo pozitivne energije – ovu sedmicu ćete bez većih problema izgurati, nošeni talasom entuzijazma. Ako je vaš posao drugačiji – to ne znači da ćete proći loše, već pre da ćete imati više situacija u ovom periodu koje će vas pomalo energetski iscrpeti I doneti vam osećaj da konstantno morate da bijete poslovne “bitke”. Sedmica je dobra za dogovore, dobra za pokretanje planova, dobra za rešavanje papiroloških problema.



Novac

Troškovi za kuću I članove porodice su nešto pojačani u ovoj sedmici.



Zdravlje

Ukoliko ste imali zdravstvenu problematiku – ulazite u fazu oporavka i dizanja.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>