Ostalo

Smeno

Kreativno! Novogodišnja jelka, deset zanimljivih ideja!

Kreativno! Novogodišnja jelka, deset zanimljivij ideja! Ako vas standardne veštačke jelke ne inspirišu, nudimo vam jednostavne i veome originalne načine da napravite svoju neobičnu jelku.

Kreativno! Novogodišnja jelka, deset zanimljivih ideja! Screenshoot/InstagramNeobična jelka od poklona
Ovo je verovatno najlakši i najbrži način da stvorite kreativnu jelku svojim rukama. Samo naređajte kutije sa poklonima na zid, a umesto vrha stavite veliku zlatnu mašnu. Isto možete uraditi i sa knjigama na podu! 

Roždanik: Sve je zapisano još pre 200 godina! Precizna prognoza sudbine!

Originalna jelka na platnu
Ovo je odlična ideja pogotovo ako želite da uštedite prostor u malom stanu! Stavite poster sa slikom božićne jelke na zid i ukrasite je vencem sa slatkišima ili ukrasima.
Kreativna jelka na hameru ili iverici
Jelku možete nacrtati na hameru ili na iverici, a možete je kreirati uz pomoć konca. Napravite jelku od konopca uz pomoć eksera, a zatim zakačite inspiritivne poruke ili novogodišnje ukrase.


 

Čokoladni kolač, gotov za deset minuta! (VIDEO RECEPT)Originalna jelka od kutija
Ova zidna jelka može da bude napravljena od drvenih gajbica ili fioka starog stola. Veoma je pogodna za skrivanje poklona.

Neobična zidna jelka
Jedan od praznih zidova u domu možete ukrasiti kreativnom zidnom jelkom koju ćete napraviti sami. Napravite oblik jelke od mekanih pom-pons loptica, a unutrašnji prostor možete ukrasiti igračkama, pticama ili ukrasima koji su napravljeni od kartona.Zidna jelka izrađena od grančica
Od suvih grana možete napraviti originalnu jelku koju ćete ukrasiti granama jele ili bora.


Kreativna jelka od novogodišnjih ukrasa
Ukoliko vam je ostalo ukrasa nakon kićenja novogodišnje jelke, pokušajte da napravite originalni dekor na zidu. Naređajte ukrase u obliku jelke.

Originalna jelka od kuhinjskih tanjira
Na zidu, pored prazničnog stola lepo će izgledati drvo napravljeno od dekorativnih tanjira. Najbolje je da koristite plastične ili papirne tanjire.
Nacrtajte jelku
Ukoliko u domu imate školsku tablu, već imate podlogu na kojoj kredom možete nacrtati jelku. Ako nemate, nije problem, uvek možete na papiru u boji nacrtati jelku kredom ili markerima.
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>