Zadruga

Parovi

Paula Hublin: Nemoralna sam, moj život je otvorena knjiga! (VIDEO)

Tokom gledanja snimaka Paula Hublin je ispričala potresnu životnu priču. Psujem, nemoralna sam, moj život je otvorena knjiga! Ja kod kuće nisam upoznala ljubav, ja se tražim, tražim tu ljubav jer je niakda nisam osedila, ali niko nema prava da kaže da sam loša. Nesvesno povređujem ljude - rekla je Paula.

Paula Hublin: Nemoralna sam, moj život je otvorena knjiga! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Voditelj Milan Milošević je najavio sledeći klip, na kom Jovana Ljubisavljević ogovora Paulu Hublin i Moniku Horvat, gde priča o njihovom nevaspitanju. Ovo je rastužilo Paulu, koja je počela da plače i otkrila zadrugarima svoju životnu priču.



"Ja sam dete razvedenih roditelja, sama sam se odgajala, i to je to. Nje se to ne tiče niti treba da se pravdam. Moja majka je upućena u moj život, kao i otac. Ja sam u sedmom osnovne bila u policiji. Bila sam sama od 14,15 godina. Išla sam u katoličku školu, to je normalna škola. Ja sam uvek bila i ostala buntovna, i moji roditelji su većinu stvari znali, ja sam svoje probleme rešavala sama, i takva sam. Psujem, nemoralna sam, moj život je otvorena knjiga. Svesno sam radila sve u mom životu, snosila sam posledice za milion stvari, snosiću i dalje. Ja sam takva, sama sam se odgajila. Ne može niko da me komentariše. Ja kod kuće nisam upoznala ljubav, ja se tražim, tražim tu ljubav jer je niakda nisam osedila, ali niko nema prava da kaže da sam loša. Nesvesno povređujem ljude" - rekla je Paula.


Sad je priznala da sam u pravu - rekla je Jovana Ljubisavljević.









Ti si kao neka bitna, sram te bilo šta si radila a nju komentarišeš - rekla je Ermina misici.


Mene zabole k*rac šta ko priča o meni, ja pričam sama. Mene roditelji nisu upoznali, pogotovo ne tata. Ja moje roditelje mnogo volim, oni su sada sjajni žive zajedno, i napokon su srećni. Moj jedini strah je od oca. Ovde sam se smirila zbog njega. Mene će on ubiti zbog ovog ponašanja. Nisam kod kuće videla šta je ljubav, ja ne znam šta je ljubav, ne znam kako da se ponašam. Ne znam kako to funkcioniše, zato sam izgubljena i tražim se. Budem sa ovim, onim, fali mi ta ljubav. Ja to pokazujem. Ljudi koji su imalo inteligentni, to vide. Niko ne može da kaže da sam ja loš prijatelj - rekla je Paula.


Namerno povređuješ ljude - dobacio je Fran.


Ja sam se ceo život trudila da budem kao mama, ali sam kao tata. Sve što radi u životu, radio je da mi svi vidimo. Da moja sestra, brat i ja budemo upoznati sa tim. Rekao je da sam ja najgori muškarac i rekao da ne dozvoli da ne dozvolim da se prema meni ponašaju, kao on prema tim ženama - zaključila je Paula






 




 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>