Zadruga

Parovi

Bivši dečko Sanje Vučić o raskidu i ulasku u rijaliti Zadruga!

Bivši dečko Sanje Vučić, članice grupe "Hurricane", o raskidu sa njom i ulasku u rijaliti "Zadruga 4"! Nemam ružnu reč za nju, samo jednostavno je došlo do prezasićenja u odnosu i to je to - rekao je Nikola.

Bivši dečko Sanje Vučić o raskidu i ulasku u rijaliti Zadruga! Screenshoot/Instagram
Nikola Đorđević, bivši momak Sanje Vučić, članice grupe "Hurricane", za nekoliko dana ulazi u rijaliti "Zadruga 4".

Pevačica je saopštila da je raskinula vezu sa Nikolom, a sada je on otkrio detalje raskida i iznedaio svojom odlukom da uđe u rijaliti i to kao slobodan dečko.

- Istina je. Potpisao sam ugovor za Zadrugu! Ulazim 28. novembra. Nemam posla zbog korone, sedim kući i trošim pare. Rijaliti je mač sa dve oštrice, zavisi kako se pokažeš. Ulazim kao slobodan dečko u Zadrugu - rekao je Nikola za Srbija Danas.


- Razlog raskida je prezasićenje, ne ulazak u rijaliti. Mi smo više od dve godine živeli zajedno. Nemam ružnu reč za nju, samo jednostavno je došlo do prezasićenja u odnosu i to je to. Ona je mnogo dobra devojka - ispričao je Đorđević.


- Dragi novinari i pratioci, u poslednjih mesec dana bili smo u medijskoj pauzi i nisam se oglašavala i odgovarala na pitanja koja mi postavljate već duže vreme. Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama - napisala je Sanja.


- Mi već dva meseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima - napisala je Uraganka.

- Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to. Sada ću se oglasiti na tu temu i stavljam tačku na to, hvala - poručila je ona tada. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs


>