Style

Ljubav

Čizme koje su zaludele ženski svet! (FOTO)

Idealni modeli čizama - i za suve i sunčane, i za tmurne i vlažne zimske dane! Čizme koje su zaludele ženski svet! Ova dva para obuće biće dovoljna za celu zimu.

Čizme koje su zaludele ženski svet! (FOTO) Screenshoot/Instagram





Dobra obuća nosi dobre devojke na dobra mesta, zar ne? Udobne, tople i moderne čizme odvešće vas ove zime u ležernu šetnju, na posao, ali i na modnu reviju jer ih zaista možete nositi od jutra do mraka.


Zajedničke karakteristike ova dva modela svode se na debeo đon i glomazno gazište, kao i širok prednji deo u kojem  je stopalima komotno, a prstićima toplo. Bež čizme su idealne za sunčane i suve hladne dane. Imaju kraću saru koja je urađena po uzoru na popularnu "čizma-čarapu" samo što je ona sada lišena one ekstremne seksepilnosti koju su toj kombinaciji davale sestre Kardašijan.


 

Soda bikarbona i puder: Uklanja fleke i neprijatne mirise iz obuće!

 

Obuća! Ovi trikovi stilista vizuelno izdužuju noge!










Sa bež čizmama, naravno, ne možete pregurati celu zimu. Svaka žena zna da su joj potrebne solidne crne čizme, one za dane s padavinama i dugačak "štrapac" prljavim ulicama. Ove sezone nećete pogrešiti ako se odlučite za varijaciju vojničkih čizmi, koje ćete dobro impregnirati jednom u dve nedelje. One takođe treba da imaju deblji đon, komotan prednji deo ali i ukrasne elemente na visokoj sari - kaiščiće, kopče, dekorativne nitne. Ne brinite zbog dugačkog pertlanja, ovi modeli obično imaju praktičan rasferšlus skriven na unutrašnjoj strani.



 

Kako rastegnuti preusku obuću u kućnoj radinosti!












Mlađe žene će nositi ove čizme sa vrlo kratkim suknjama i haljinama, a ako ste nešto konzervativnijeg stila, odlučite se za popularne vunene haljine ili vrlo trendi midi suknje.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>