Style

Ljubav

Kratki ljubavni horoskop do kraja novembra! Lavu naklonjena mlađa osoba!

Kratki ljubavni horoskop do kraja novembra 2020. godine! Lavu naklonjena mlađa osoba, kod Ovna čak i misli o prevari, Rak ispunjen... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka do kraja meseca!

Kratki ljubavni horoskop do kraja novembra! Lavu naklonjena mlađa osoba! Svet Plus





OVAN

Sentimentalnost i potreba za nežnostima uzrokovaće kod vas veliku čežnju ako ste sami, ili želju da povlađujete partneru. To može da podstakne čak i misli o prevari. Da ne biste bili u iskušenju, imaćete sve veću potrebu da se povučete od drugih i zavučete u svoja četiri kućna zida.




BIK

Voljena osoba će vas zbunjivati. Čas će biti otvorena i na rubu agresivnosti, a čas osetljiva i povučena. Neki će stoga pokušati da osveže svoj i partnerov erotski život. Biće uspeha, ali iznutra će ostati mala praznina.



BLIZANCI

Oni u dužim vezama uspešno će obnoviti svoj seksualni žviot. Oni koji su još sami, neka izlaze, jer će im biti lepo. Okolnosti, ljudi i događaji okretaće se na vašu stranu. Ako ste još sami, izađite s prijateljima, iznenadićete se.



RAK

Pred vama su prijatni i ispunjavajući ljubavni dani. Mnoge vaše ljubavne želje biće na pragu ostvarenja. Odlično je vreme za sve one koji su zaljubljeni, mladi i željni društva. I vezani će istinski uživati.










LAV

Bez mnogo pompe vi ćete prihvatiti nečije udvaranje. Mudro ćete pustiti neka druga strana priča. Moguće je da će vas prijatno iznenaditi jedna mlada osoba koja vam je naklonjena. Budite otvoreni za nju.



DEVICA

Pred vama su dani koji bi mogli biti bogati ljubavlju ili barem ispunjavajućim društvenim životom. Ako još niste našli osobu iz svojih snova, pogledajte dobro oko sebe dok ste na poslu. Neko vas tu gleda.



VAGA

Tokom ovih dana osećaćete da se vaš ljubavni život pokreće s mrtve točke na bolje. Nećete se dvoumiti ako nekom želite izraziti ono što osećate. Bez obzira na provokacije, vi ćete pobediti. Samo budite prirodni.




ŠKORPIJA

Oni u vezama verovatno će obnoviti svoju bliskost na lep i nežan način. Oni koji su još sami, služiće se intuicijom i maštom. Tako će jednostavno izmisliti osobu iz svojih snova i neprekidno će misliti na nju.




 




STRELAC

Bićete slatkorečivi i laskati svakom kog sretnete. To je odlično za one koji se nekom udvaraju. Kod vezanih će napokon nestati ljubavne prepreke i praznine koje su ih mučile. S velikom nadom ući će u bolju ljubavnu fazu.



JARAC

Dok će vaš partner sve videti ružičasto, vi ćete biti fokusirani na probleme. Pokušajte gledati pozitivno na odnos. Iako ćete vi biti prilično osetljivi i skloni analizama, objektivno se vaš privatni život poboljšava.



VODOLIJA

Ulazite u mirniju ljubavnu fazu. Veza u kojoj se nalazite počinje da liči svim ostalim, ali vi ste srećni. Samci će ljubav možda naći na sportskom terenu, a neki na radnom mestu. Obe opcije su jednako izgledne.



RIBE

Verovatno ćete s dragim prijateljem podijeliti brige svog ljubavnog života i tako seb malo olakšati. Neke tajne tako bi mogle isplivati na površinu i razjasniti ono što vas je do nedavno mučilo.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: ehoroskop.net

Povezane vesti:


>