Region

Svet

Ljuba Aličić će dobiti tužbu zbog klevete koju je izrekao javno!

Mirko Kodić mnogo je razočaran u pevača i neće ga poštedeti! Ljuba Aličić će dobiti tužbu zbog klevete koju je izrekao javno na televiziji, u emisiji "Ami G show".

Ljuba Aličić će dobiti tužbu zbog klevete koju je izrekao javno! Screenshoot/Instagram
Mirko Kodić mnogo je razočaran u Ljubu Alićića, jer je folker izjavio da muzičar ne zna ni foršpil da odsvira, zbog čega će poznati harmonikaš ovih dana podneti tužbu.

Kodić je vidno potresen i uznemiren zbog kleveta na njegov račun. Rekao je da celu noć nije mogao da spava zbog reči koje je Aličić izrekao javno na televiziji, u emisiji Ognjena Amidžića.
- Ljubu ću tužiti po svim osnovama, i za klevetu i uvrede, duševni bol. Dobitnik sam nacionalne nagrade i nagrade za životno delo, a on blati moje ime i karijeru. Šta sam ja doživeo, da me jedan gmaz tako blati u emisiji, to je strašno. Povredio me kao umetnika da nema dalje, a s druge strane i nije kad čujem ko je to rekao. Vežbao sam po deset sati dnevno, dao sam srce i dušu svom narodu. Zvaću danas mog advokata da se pozabavi tim pitanjem - rekao je Kodić.

- Sarađujemo već 40 godina, komponovao sam mu i pesmu "Na starom mostu". Ne znam je l' on bio pijan u emisiji, ne znam šta mu se desilo. U pet sam ustao jutros, nije mi bilo dobro, šetam od nervoze po kući ko ludak. Zovu me svi. I Nada jadna, i njoj je bilo neprijatno. Da je rekao tokom emisije: "ja se izvinjavam gospodinu Kodiću što sam slagao", ja bih mu oprostio. Ali ne, on je nastavio po svom - završava iznervirani Mirko.

Gostujući u emisiji "Amidži šou", Ljuba i Nada Topčagić su pričali o dogodovštinama, pa su se tako dotakli i harmonikaša.

- Mirko Kodić i ja smo nagrabusili na jednoj svadbi. Gazda kaže na sto, ja na sto. Kaže gazda: "Pevaj 'Zaklanjaš mi sunce', hajde". Mislim da je Kodić tad i naučio da svira tu pesmu - rekla je pevačica, kada se uključio i Aličić.

- Mirko Kodić nikad nije znao nijedan foršpil da odsvira, a kamoli da odsvira "Zaklanjaš mi sunce" - izjavio je on.
Nada se razočarala


Nada Topčagić je  gostovala u emisiji „Amidži šou“, u kojoj je uz nju trebalo da u studiju bude i Suzana Mančić. Međutim, ona je u poslednji čas javila da ne može da stigne jer je navodno zaglavljena u Bosni, a auto joj se pokvario.


 Mnogo me je razočarala. Ako nije došla zbog mene i ako mi zamera to što sam objavila fotografiju, onda je trebalo da mi to kaže. Mada, ne znam zašto bi joj smetalo, kada je na toj fotografiji prelepa i prezgodna, bukvalno izgleda kao Barbika. Slikala se gola za „Plejboj“ kad je već bila matora i to joj je OK, a ovo nije. Ne razumem - pita se Nada i dodaje:

- Meni je tog dana kada je bio „Amidži šou“ umrla kuma Dragana, od korone. Bile smo mnogo vezane i sutra je njena sahrana. Ceo dan sam preplakala, ali nisam pozvala Ognjena da mu otkažem gostovanje - rekla je Nada za „Alo!“. 
 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>