Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 16.-22.11.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop 16.-22.11.2020. godine! Lavovi, postoji opasnost da se zaista neprijatna pitanja i razgovori pokrenu, izbiju na svetlost dana i naprave pravi mali karambol u odnosu sa voljenom osobom. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop 16.-22.11.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus






LAV

Hrana

Totalno ćete živnuti od pred kraj ove nedelje I ovo vam je odličan trenutak da napravite neki zaokret – počnete sa dijetom, praktikujete zdraviji život I tako to….U ishrani u ovim danima – više mesa, ali I riba će vam jako prijati.


Ljubav

Miks stabilnosti i tenzije, mira i turbulentnih momenata biće jako prisutan u vašim partnerstvima tokom ove sedmice. Jake energije pod čijim ste sada uticajem najbolje je, ako je ikako moguće – pretočiti u strast. U suprotnom – postoji opasnost da se zaista neprijatna pitanja i razgovori pokrenu, izbiju na svetlost dana i naprave pravi mali karambol u odnosu sa voljenom osobom. Sumnja i ljubomora su jako naglašeni u ovom periodu. Slobodni Lavovi – dok se privlačnost prema jednoj osobi pojačava, u isto vreme se pojačavaju i prepreke, bilo kroz okolnosti bilo kroz vaše nedoumice i nesigurnosti.



Posao

Zaista zahtevna i opterećujuća komunikacija sa saradnicima i kolegama prisutna je kod vas u ovoj sedmici. Iako na kraju stižete do cilja i rezultata, činiće vam se da ama baš sve mora da ide na teži način. Koliko vas to sa jedne strane iscrpljuje, sa druge vam budi onu vašu osnovnu potrebu da se dokažete i pobedite pa je izvesno da ćete krajnjim ostvarenjima biti više nego zadovoljni. Promene u rasporedu i u planovima će biti prisutne maltene na dnevnoj bazi, pripremite živce jer će vam biti potrebni.


Novac

Neočekivani troškovi, i prijatni i neprijatni tokom ove nedelje.


Zdravlje

Povremeni problemi sa zglobovima, mišićima, tetivama.




 







DEVICA

Hrana

Vaša ishrana treba da bude raznovrsna u ovom periodu, sa naglaskom na povrću I biljnim vlaknima. Takođe, izuzetno će vam prijati svi mlečni proizvodi – naročito tvrdi, stari sirevi I kiselo mleko. Što više možete smanjite brzu hranu I slatkiše.


Ljubav

Sa emotivnim partnerom će situacija biti stabilna, povezanost je jaka i tu nemamo šta posebno da pričamo. Ono što će vam mutiti vodu tokom ove sedmice jeste što sve što isplanirate sa voljenom osobom neće ići po vašim zamislima. To vam može donositi povremene talase jake nervoze, ali ćete uspevati da to potrošite na drugačiji način, a ne kroz konfliktne situacije sa osobom koju volite. Slobodne Device – brza i intenzivna dešavanja sa suprotnim polom mogu obeležiti ovu nedelju. Ljubavna iznenađenja i prijatna i ona uzbudljiva i nemirna, flertovanje i potreba za avanturom.



Posao

Znate kako kažu – planovi postoje da bi se menjali? Ako je ikako moguće, usvojite ovo jer to je princip po kojem ćete funkcionisati u narednih nedelju dana. Ne računajte na opuštenost i neko lagodno funkcionisanje – bez obzira na to što ćete krajnjim rezultatima svega što radite biti zadovoljni, imaćete jako malo mira i normale – sve će uglavnom ići navrat nanos i uz veliko ulaganje vaše energije. Problem će vam donositi dogovori, oprečne informacije, komunikacija i sva papirološka pitanja.


Novac

Nedelja koja vam može prilično isprazniti novčanik ili bankovni račun.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju. Mogućnost povreda.




 








VAGA

Hrana

Pomešajte rendanu šargarepu, cveklu, celer, kupus, a možete ubaciti I drugo svoje omiljeno povrće…I uz malo začina I maslinovog ulja napravite em savršenu salatu, em vitaminsku bombu koja će vaš poljuljani imuntet dići I oporaviti. U ovoj nedelji za vas zaista važi – zdravlje na usta ulazi!



Ljubav

Vaša je vladarka većim delom ove nedelje stisnuta u hladnom Saturnovom zagrljaju. Sve ono što očekujete – ići će teško. Sve ono što želite – vrlo lako može da se desi da ne dobijete ili da ostvarite samo polovično. Vaš osećaj u svemu će biti polovičan, kao da vas neko konstantno poliva hladnom vodom. Prihvatite da sada ide tako kako ide – sitne momente sreće prigrlite a kada dođe ograničenje i blokada – sačekajte, proći će. Naravno da ovo sve važi i za one u vezama i za slobodnjake. Emotivnu stabilnost i ljubavno ostvarenje je sada teško dohvatiti. No, tuge, sećanja i blokade dođu i prođu….


Posao

Ukoliko želite da koliko toliko normalno prođete kroz ovu sedmicu, moraćete da prihvatite onaj model – red, rad i disciplina. Odgovornost prema sebi, prema poslu i prema onima sa kojima sarađujete. Ne mogu da kažem da vam je ova nedelja lagana jer ćete čas biti opterećeni čas u nervirajućoj varijanti. Saznaćete informacije koje će vas iznervirati, imaćete problem u dogovorima, sa tehnikom, sa papirima, sami sa sobom, sa promenama u planovima, sa nesigurnošću i strahovima. Izguraćete, ne brinite.


Novac

Ova vas nedelja upozorava – ne igrajte se sa novcem! Pojačani troškovi i izdaci.


Zdravlje

Prehlade, problemi sa želucem i hormonske tegobe.

 











ŠKORPIJA

Hrana

Cvekla, spanać, zelena salata, karfiol, ali I crveno meso I riba – trenutno su Škorpijama potrebni da bi poboljšali krvnu sliku, ali I imunitet. Jedino što biste trebali da izbegavate jeste prevelika količina šećera I začina.



Ljubav

Ova će vas sedmica istresti iz cipela. One Škorpije koje imaju sreće – biće pozitivno iznenađene….a one druge će verovatno doživeti par ljubavnih šokova, sve pomešanih sa ljubomorom, strašću, sumnjama, tugom i mentalnim opterećenjem. Kako hendlovati sve ovo (ukoliko ste u grupaciji broj dva)? Pa, rečju, komunikacijom, suštinskim i otvorenim razgovorima. Vaše reči u ovoj nedelji imaju mogućnost da promene sve, da iz korena preokrenu i najturobnije i najteže situacije u vašim partnerstvima. Slobodne Škorpije – smenjivaće se talasi ekstaze sa talasima tuge i blokada. Zapamtite – strpljen, spašen.



Posao

Bićete super ažurni, pa ćete se zakočiti. Napravićete odličan potez u jednom delu poslovnog segmenta, a onda ćete u nekom drugom napraviti opšti karambol i zbrku. Čas ćete biti maksimalno posvećeni i odgovorni, čas ćete funkcionisati i završavati obaveze brzinski, olako, bez ulaganja volje i energije u to. Čas ćete se odlično razumeti sa sagovornikom, čas ćete tražiti kavgu jer će vam biti potrebno da negativnosti koje vam se gomilaju u glavi izbacite iz sebe. Mentalno i fizički naporna sedmica po vas.



Novac

Nije problem u prilivima, problem je u vašim troškovima.


Zdravlje

Loše spavanje, stres, problemi sa želucem i urogenitalnim traktom, glavobolje.










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>