Zadruga

Parovi

Radomir Marinković odgovorio na pretnje Marka Janjuševića! (VIDEO)

Majin otac Radomir Marinković Taki, odgovorio na pretnje Marka Janjuševića Janjuša! Strpaću ga u zatvor! Tresem se. Cele noći nisam spavao, pod lekovima sam za smirenje. 

Radomir Marinković odgovorio na pretnje Marka Janjuševića! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOtkako su se Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš nakon raskida sreli u „beloj kući“, njihovi sukobi, svađe i pretnje ne prestaju. Poslednji žestoki fizički i verbalni okršaj između bivših ljubavnika naterao je Majinog oca, Radomira Marinkovića, da presavije tabak i podnese krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka svoje ćerke.

Kako je za „Alo!“ objasnio, to će učiniti zbog toga što mu je Janjuš pretio smrću javno, ali i zbog straha da bi mogao da naudi njegovoj jedinici.

- Tresem se. Cele noći nisam spavao, pod lekovima sam za smirenje. Čekam advokata da dođe kod mene pa da odemo da podnesemo krivičnu prijavu protiv Janjuša. Strpaću u zatvor tog manijaka - rekao je u jednom dahu za „Alo!“, Radomir Marinković Taki i dodao:

- On je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom pretio Maji da će joj polomiti kičmu, ali je i nama, njenim roditeljima, pretio smrću. Rekao je: „Hteo sam da ti ubijem i oca i majku, celu familiju da ti pobijem!“, a za to će da odgovara - odlučan je Taki, koji je rešen da pravdu potraži na sudu umesto na ulici. Strahuje kako će njegova mezimica izdržati pritisak, Janjuševo prisustvo i njegovo nasilničko ponašanje. Kaže da je od njega i napolju trpela psihičku i fizičku torturu, pa se plaši da bi se ona mogla nastaviti i pred kamerama.


- Ona je tog klošara volela i mislim da kod nje emocije još postoje. Ipak, očekujem da se do kraja drži našeg dogovora i da se ne pomiri sa Janjušem, jer bi me to dotuklo - iskren je Taki.

Podsetimo, Maja i Janjuš su se žestoko posvađali tokom nominacija, a u jednom trenutku bivši ljubavnici su počeli da se polivaju vodom i razmenjuju najgore uvrede i pretnje.  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>