Region

Svet

Region

Državni službenik 2! Finalna 12. epizoda: Gde je Lidija? (VIDEO)

Serija "Državni službenik" finalna 12. epizoda, biće prikazana na Super Star kanalu u nedelju u 21. čas! Ana dolazi u Miličin stan zabrinuta zbog objavljivanja vesti da je proneverila veliki novac, a gde je Lidija?

Državni službenik 2! Finalna 12. epizoda: Gde je Lidija? (VIDEO) Screenshoot/Youtube





U predhodnoj epizodi:


Ana je ljuta na Iliju posle Mićkove otmice, a Lazar šokiran saznanjem kako je do svega uopšte došlo i ko je zapravo doprineo tome. 


On intenzivno nastavlja da radi na sakupljanju dokaza protiv Stefana ne znajući da je on on već nažalost provalio Lidiju. Priznaje Bakraču sve.


Srpski otadžbinski savez priprema predizborni skup u Beogradu i Ataman Krilenko ponovo dolazi. Stefan organizuje rođendansku žurku iznenađenja za jednog zaposlenog koja je samo veliki paravan.




 




Epizoda 12 - Finale:


U poslednjoj finalnoj epizodi serije „Državni službenik“ Ana dolazi u Miličin stan zabrinuta zbog objavljivanja vesti da je proneverila veliki novac.

 

Slavko kreće sa svojim planom nameštanja Đurovića na čelo službe. 



Kolegijum je zabrinut zbog Lidijinog nestanka i moraju što pre da dođu do Stefana ali on je već na sigurnom i podvaljuje nove lažne vesti. Ataman pokušava da nagovori Smiljana da se vrati na čelo stranke.



Događaji se ubrzavaju i imaju sve manje vremena a onda dolazi vest da je nestao američki dron. U neočekivanom raspletu sezone, mnoge teške istine će izaći na videlo.




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>