Region

Svet

Jovana i Srđan: Svi detalji sukoba između kumova!

Svi detalji sukoba između kumova! Jovana Joksimović i Srđan Predojević, voditeljski par je početkom jesenje sezone dobio otkaz na TV „Prva“ zbog, kako se tada pisalo, grubog kršenja radne discipline, oni su se dogovorili da zajedno tuže televiziju na kojoj su radili nekoliko godina.

Jovana i Srđan: Svi detalji sukoba između kumova! Screenshoot/Instagram




Nakon što je voditeljski par početkom jesenje sezone dobio otkaz na TV „Prva“ zbog, kako se tada pisalo, grubog kršenja radne discipline, Jovana i Srđan su se dogovorili da zajedno tuže televiziju na kojoj su radili nekoliko godina.



Zbog toga su potpisali i zajedničko punomoćje i dali ga pravnoj zastupnici koju je Jovana angažovala, ali kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Joksimovićeva je u međuvremenu, zahvaljujući svom suprugu Željku Joksimoviću, postigla dogovor sa televizijom o sporazumnom raskidu ugovora, za šta je, navodno, dobila određenu svotu.



U tome ne bi bilo ništa neobično da je Joksimovićeva pre pregovora sa TV „Prva“ obavestila svog kuma Srđana. 

- Kada su Jovana i Srđan dobili otkaz na TV „Prva“, zajedno su istupili u javnosti i najavili tužbu protiv bivšeg poslodavca. Jovana je čak na svom Instagram profilu objavila dugačko otvoreno pismo u kojem je istakla da se neće zaustaviti dok pravda ne bude zadovoljena - počinje priču izvor blizak voditeljskom paru i objašnjava šta se zapravo dogodilo.







- Joksimovićeva je uveravala svog kuma da nema nameru da odustane od tužbe, ali je u jednom trenutku promenila ploču. Tada ga je samo pozvala i saopštila mu da neće nastaviti spor jer je uspela da postigne dogovor sa predstavnicima te televizije. Srđanu je otkrila da namerava da počne da radi na televiziji svog supruga Željka Joksimovića, na kojoj mu je ponudila posao - priča naš izvor i objašnjava da je upravo Željko bio taj koji je insistirao na tome da Jovana potpiše sporazumni raskid ugovora i dobije otpremninu.


- Željko je bio taj koji je posredovao između Jovane i TV „Prva“ i zahvaljujući njemu dobila je veliku otpremninu, ali je zaboravila svog kuma da obavesti o tome šta je uradila. Umesto toga, ponudila mu je da počne da radi na televiziji njenog supruga za platu od 1.500 evra. On to nije prihvatio budući da su oboje na TV „Prva“ mesečno primali platu od 10.000 evra. Jednostavno, nije želeo da radi za taj novac, pa joj se samo ljubazno zahvalio - kaže naš izvor i objašnjava šta je suprugu pop pevača nateralo da odustane od tužbe. 

- Kada je potpisala sporazumni raskid ugovora sa TV „Prva“, dobila je veliku svotu na račun odštete. Međutim, tim ugovorom se obavezala da bivšeg poslodavca neće javno pominjati u negativnom kontekstu. Upravo zbog toga moraće da skine sve objave sa Instagrama u kojima je najavljivala tužbe - kaže naš izvor na kraju.

Pozvali smo Srđana Predojevića kako bismo proverili naša saznanja, ali nas je on uputio na svoju kumu Jovanu.

- Najbolje bi bilo da pozovete Jovanu. I za otpremninu koju pominjete i za njeno odustajanje od tužbe, najbolje je da nju pitate. Nije pristojno da ja govorim u tuđe ime. Što se tiče ostalih tema, ja ne bih komentarisao - rekao je Predojević za „Alo!“, dok Jovana Joksimović nije odgovarala na naše poruke ni pozive.


 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>