Region

Svet

Pomirili se Darko Lazić i Ana Sević! Potvrdio je da su u nikada boljim odnosima!

Folker je javno tvrdio da mezimicu nije video godinu dana, oko čega se sukobio sa Sevićevom, pa su pretili jedno drugom tužbama i socijalnim službama. Pomirili se Darko Lazić i Ana Sević! Potvrdio je da su u nikada boljim odnosima!

Pomirili se Darko Lazić i Ana Sević! Potvrdio je da su u nikada boljim odnosima! Screenshoot/Instagram




Darko Lazić ne krije sreću što je ćerka Lorena koju ima iz braka sa Anom Sević provela dva dana kod njega u Brestaču, družila se sa njim i bratom Aleksejem, kojeg folker ima iz zajednice s Marinom Gagić.


Sa bivšom suprugom je nakon ujdurme koja je nastala kada je tvrdio da Lorenu nije video godinu dana, nakon čega je Ana objavila fotografije kojim je dokumentovala da je njihova ćerka u julu rođendan slavila u Darkovom zavičaju, ipak pronašao zajednički jezik. Dok su mediji brujali da će ga Ana tužiti i otići u socijalnu službu, oni su, kako Darko tvrdi, ipak uspeli da se dogovore.




 





- Ispeglali smo sve kao roditelji, kao odrasli ljudi. Sve se da lepim rečima rešiti, mora da se napravi kompromis. Normalno je da se imaju nesuglasice, svuda ih ima, to je prirodna stvar. Rešili smo to što je bilo i lepo se dogovorili, mezimica je bila dva dana kod mene, nema gde nismo stigli - kaže Darko, i dodaje:



- Nedostajala mi je Lorena, vezan sam za nju kao i za Alekseja. Zajedno smo išli u igraonicu, ona je jahala konja, ma svuda smo išli i uživali smo zajedno, bilo je prelepo.



Folker se ne žali na finansijsku krizu koju je izazvala pandemija, a iako je nedavno snimljen kako peva u jednom restoranu, u skorijoj budućnosti to nema nameru da ponovi.









- Nema nastupa zasad i ništa ne planiram, pauza je. Poštuje se sve to zbog korone i stvarno ne nastupam. Mada, pravo da kažem, što se mene tiče, neka nema, dobro mi je došlo da se odmorim i da stvarno napunim baterije. Više vremena sam provodio kod kuće i stvarno mi je prijalo - kaže Lazić, koji slobodne trenutke provodi s porodicom, ali i u studiju:



- Bio sam u studiju, duet koji pripremam s Andreanom Čekić je gotovo snimljen, kao i još jedna pesma. Nadam se da će biti ceo album, radi se na tome. Nek bude da će izaći sledeće godine, radim vredno na tome.



Podsećamo, Darko je nedavno proslavio 29. rođendan, koji je dočekao u društvu prijatelja i porodice, u kućnoj atmosferi. Okupio je najbliže u svom domu, gde su pevali i veselili se do kasno u noć, a Marina se postarala da dobije tortu. Zbog aktuelne situacije u zemlji i svetu i pandemije virusa korona, mnogi odlažu sva ovogodišnja slavlja, te je očigledno pevač zbog toga odlučio da napravi intimniju proslavu, baš kao i proslavu krsne slave Svete Petke, za koju su ispoštovali sve običaje i napravili slavski kolač, ali su je proveli u krugu najmilijih.





 



Napraviću veliku svadbu s Marinom:

Darko je u više navrata govorio da planira da se oženi Marinom i napravi slavlje na kome će biti više od 400 zvanica, a kako kaže, od toga nije odustao, samo čeka prigodan trenutak:

- Krštenje Alekseja smo napravili, nije bilo baš kako smo želeli, gosti su se delili u grupama, po vremenu dolaska i poštovale su se sve mere opreza što se korone tiče. A što se velike svadbe tiče, od toga nismo odustali, samo čekamo pravi trenutak. Biće vremena i za veselja i slavlja.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>