Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Tri fatalne greške: Zbog ovoga muškarci beže od vas!

Tri fatalne greške! Mnoge žene misle da su muškarci pre svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u seksualnom smislu. Zbog ovoga muškarci beže od vas!

Tri fatalne greške: Zbog ovoga muškarci beže od vas! Svet Plus
Kako bi se dopale muškarcima, žene su sklone čestim promenama ponašanja i rade neke stvari koje mogu da izazovu potpuno suprotan efekat kod jačeg pola, umesto onog pravog.

 

Ako želite da osvojite muškarca, nikako nemojte činiti sledeće 3 greške!

 

1. Utisak nesigurne i slabe žene

 

Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja ponekad sasvim slučajno umeju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac preko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete sopstvene nesigurnosti. 
2. Ciljate na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu

 

Mnoge žene misle da su muškarci pre svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najpre privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

 

3. Potencijal za vezu

 

Žene često vide potencijal za vezu tamo gde ga nema. Ukoliko osećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, te će prevideti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće znake, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, varanje, udvaranje drugim devojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedeli sve većih razočaranja. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Super žena

Povezane vesti:


>