Zadruga

Parovi

Milica Kemez nasrnula na Erminu Pašović! Reagovalo obezbeđenje! (VIDEO)

Milica Kemez nasrnula na Erminu Pašović! Reagovalo obezbeđenje! Ako je još jednom tako nazoveš j*baću ti sve, ne znam ko te pali od da to radiš, ali ja tebe stvarno ne razumem. Umešao se i Bora Santana i očitao lekciju Ermini! 

Milica Kemez nasrnula na Erminu Pašović! Reagovalo obezbeđenje! (VIDEO) Screenshoot/Youtube




Nakon teškog verbalnog okršaja, Ermina Pašović i Milica Kemez nastavile su da se svađaju, a u jednom trenutku je Milica nasrnula na Erminu. Lepi Mića koji je bio u blizini, uspeo je da ih razdvoji a onda je Ermini prišao i Bora Santana, koji je stao na stranu Milice Kemez.


Ti si jedna kleptomanka i izmišljaš tužnu priču - rekla je Ermina Pašović.

Ja imam familiju i nisam kleptomanka, nemoj tako da me nazivaš - rekla je Milica, i nasrnula na Erminu.

Ako je još jednom tako nazoveš j*baću ti sve, ne znam ko te pali od da to radiš, ali ja tebe stvarno ne razumem. Nemoj tako da je nazivaš nije lepo i znaš da je boli, znam ja odakle ide ova priča i molim te smiri se. Ne možeš tako da pričaš sa njom ona je moja devojka - rekao je Bora Santana.


Ja sam samo rekla istinu i nisam rekla da je prostitutka ja sam je samo pitala čime se bavila! Ja znam ko je ona, i mene niko ne negovara ona je jedan lažov i ja ću da pričam sa njom kako ja hoću, ona je mene izdala ovde dva puta ovde i napolju ne znaš ti ništa - rekla je Ermina.









 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>