Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Ovnovi, voljeno biće vas povremeno istinski iritira svojim stavovima i ponašanjima, a naročito mrljavljenjem ali ne berite brigu – i vi nervirate drugu stranu, i to svojom nestrpljivošću, impulsivnošću, tvrdoglavošću i sebičlukom.

Nedeljni horoskop od 9. do 15. novembra: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus







OVAN

Hrana

Ovo je sedmica u kojoj se morate hidrirati više nego inače. Takođe, potrebno je da vodite računa o unosu soli u organizam, da je smanjite na najmanju moguću meru i izbegavate korišćenje jakih začina. Pikantni, naročito ljuti ukusi će vas privlačiti, ali vam mogu iritirati želudac.

Ljubav

Niti vi razumete partnera niti partner razume vas. Voljeno biće vas povremeno istinski iritira svojim stavovima i ponašanjima, a naročito mrljavljenjem ali ne berite brigu – i vi nervirate drugu stranu, i to svojom nestrpljivošću, impulsivnošću, tvrdoglavošću i sebičlukom. I pored svega ovoga – strasti vas spajaju. E ako vas strasti spajaju a reči razdvajaju onda vam je jasno šta vam je činiti. Slobodni Ovnovi – simpatija vas simpatično čačka, ali nikako da nađete pravi model ponašanja i da je u potpunosti osvojite. Verujte – čestim promenama ponašanja samo zbunjujete drugu stranu. Priberite se i krenite u akciju.

Posao

Još samo malo – pred kraj nedelje 14-og, vladar vašeg znaka Mars konačno kreće direktnim hodom. Od tog momenta pa na dalje, naročito od 20-og novembra očekujte zaista konkretnije promene na bolje. Do tada – skupite još to malo snage što vam je ostalo i gurajte dalje. Imajte više opreza i samokontrole u kontaktima i sa saradnicima i sa onima koji su po poziciji iznad vas. Nije vreme za ishitrene poteze i odluke. Neka u svakom danu bude po jedna mala pobeda. Do onih velikih i značajnih stižete ubrzo.

Novac

Novac i vi – kao rogovi u vreći u ovoj sedmici. Nikako da sklopite primirje.

Zdravlje

Problemi sa grlom, žlezdama.

 




BIK

Hrana

Apetit, koji je u ovom periodu jako izražen, pokušajte da obuzdate na taj način što ćete se više okrenuti namirnicama biljnog porekla. Izbegavajte slatkiše, peciva, industrijske mesne prerađevine i previše začina u ishrani. Potrudite se da ne jedete u kasnim večernjim satima.



Ljubav

Aspekte koji deluju na vaš znak i vladarku Veneru u ovoj nedelji možete iskoristiti na najbolji mogući način ukoliko u odnos sa voljenom osobom unesete mnogo više strasti, dubinskih emocija, ukoliko se intenzivno povežete i napravite atmosferu uživanja. No, možete izabrati i onaj drugi način – kroz tenzije i rasprave i krenuti putem koji vas i u ovoj sedmici ali i u nedeljama ispred nas može poremetiti kao par. Slobodni Bikovi – sem prošlosti koja uporno kucka na vaša vrata ovih dana, pripadnici ovog znaka su i pod uticajima jakih želja koje ih vuku ka osobi za koju osećaju da im može pomeriti tlo pod nogama.



Posao

Nestrpljivost, impulsivnost, tenzija na radnom mestu, talasi zbunjujućih ili nepovoljnih informacija koje dolaze do vas – sve ovo može obeležiti sedmicu u koju ulazimo. Često će se dešavati situacije koje će vam isisavati energiju i koje, naročito u drugom delu nedelje – mogu dovesti do toga da po bitnim poslovnim stavkama kasnite. Od vaših reakcija sada mnogo toga zavisi, a one ne bi trebale da budu obojene nervozom – trudite se da budete efikasni, skoncentrisani i nadasve – mirni.



Novac

Prilivi su trenutno korektni.

Zdravlje

Umor i stres mogu pokrenuti raznorazne sitnije fizičke probleme.





 





BLIZANCI

Hrana

Naročito u prvom delu sedmice, možete imati problema sa želucem I varenjem. Ono što bih vam preporučila jeste da dan ne započnete kafom, već  doručkom I da vam on bude I najobilniji I najhranljiviji obrok tokom dana.




Ljubav

Prolazite putem kojim ste već hodili tokom oktobra – pitanja koja su u tom periodu pokrenuta između emotivnog partnera i vas ponovo će izaći na dnevni red. Svi „repovi“, sve nezavršene situacije, sve eventualne sumnje i preispitivanja od 10-og novembra ponovo dolaze u prvi plan. Za neke Blizance da ih uspešno reše, za one druge – da se u narednih par nedelja suoče sa stvarnim stanjem u svojim emotivnim relacijama i vide šta će i kako dalje. Slobodni Blizanci – nedelja u kojoj se možete lepo zabaviti flertujući i upoznavajući nove osobe. Neko će možda „skrenuti“ i u slatku avanturicu.



Posao

Polako počinjete da se približavate razrešenjima, konačnim zaključcima i epilozima u mnogim poslovnim situacijama koje su bile glavne teme za vas u proteklom periodu. Sami vidite da se neke stvari lako otvaraju pred vama, neki Blizanci čak mogu u prvom delu sedmice dobiti poslovnu ponudu koja prilično dobro izgleda. U drugom delu nedelje će biti pojačana nervoza na poslu, moguće je da će postojati i neke konfuzne situacije i veći broj obaveza. No, imate snage da sve ovo uspešno privedete kraju.


Novac

Prilivi novca su u ovoj nedelji učestaliji ili lakše dolaze do vas.

Zdravlje

Češće urinarne tegobe.

 



RAK

Hrana

U ovom periodu je nešto teže održavati vitku liniju, pogotovo što ste se prilično olenjili, a neizmerno vam prijaju slatkiši svih vrsta. Ako već hoćete da otpočnete sa nekom dijetom, to radite od vikenda I mladog Meseca.



Ljubav

Ljubav teče slobodno, sirovo i duboko u vama u ovom periodu. Nije problem u ljubavi. Problem je u okolnostima, u dešavanjima, u prošlosti i strahovima koji ovih dana igraju kolo oko vas. Kada je ovakva situacija, nije trenutak za velike odluke i konkretne poteze. Osećaj da ste samo sporedni glumac u sopstvenom životu kada je emotivni segment u pitanju trajaće još neko vreme. Do tada – neka emocije nose, sve ostalo je manje važno. Slobodni Rakovi – osećaji strasni i siloviti se bude u vama. Ne sputavajte ih i ne bežite od njih. Pokušajte da se prepustite dešavanjima, imajte vere u ljubav.



Posao

Poslovni segment i dalje ne nudi spokoj, smirenost i opuštenu atmosferu. Osećaj grča u stomaku je prisutan jer se na dnevnoj bazi dešavaju situacije koje vam donose nemir i tenziju. U drugom delu nedelje može vam se učiniti da se sve samo dodatno ubrzava i zahuktava i da ne možete da se sastavite i pohvatate na koju ćete stranu. Pokušajte u tim momentima da se na trenutak primirite, saberete i razumski odredite šta je prioritetno i čemu treba posvetiti svu vašu pažnju.



Novac

Nije ovde loša situacija. Dobijate manje nego što realno zaslužujete, ali trenutno je tako.



Zdravlje

Problemi sa kožom.




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>