Style

Ljubav

Poslednja Četvrtina Meseca kao faza zahuktavanja pred Mlad Mesec!

Poslednja Četvrtina Meseca kao faza zahuktavanja pred Mlad Mesec! Mesec će ceo ovaj vikend sijati kroz znak Lav! Dominacija, atraktivnost, potreba da budemo viđeni i zapaženi, narcisoidnost...

Poslednja Četvrtina Meseca kao faza zahuktavanja pred Mlad Mesec! Svet Plus





Dominacija, atraktivnost, potreba da budemo viđeni i zapaženi, narcisoidnost, jaka potreba za emocijama, pažnjom, privlačenjem mase, jakim verbalnim govorom i idejama, ljubav kao inspiracija, ali veliki izazov! 


Vladaoc Sunce u Škorpiji nosi i tajanstvene akcije, ali jednu zavodljivu, ali krajnje svestranu energiju koja može najaviti važne događaje. Istovremeni mrak u duši ali i slika svetlosti ka kojoj treba ići. Potreba za maženjem i pažnjom. 


U povećanju dramatizacija, ali i jaki predosećaji. Ambicije veoma važne. Plodne ideje ovog vikenda treba zapisivati ili pokrenuti odmah. 



Dosta kupovina i sklonosti trošenju. 


Emocije ponovo pred izazovima pa imamo vikend po principu: crno -belo.


Mesec pri kraju dana u vrlo izazovnom aspektu sa Rx Uranom nosi i dosta neprijatnih iznenađenja, troškova, hirovitih i neočekivanih okolnosti. Ovaj vikend nosi i neočekivane vesti u medijima i veliki rivalitet. 



Zapravo moramo slušati samo svoje mišljenje jer će uticaj medija na mase biti izuzetno negativan. Ipak u porastu velike transformacije, buđenja i nagle promene okolnosti.









Dnevni izvestaj za nedelju 8.11.2020: Mitrovdan, za one koji slave, sve najbolje! 


Mesec od jutarnjih časova u sekstilu sa Venerom u Vagi može doneti dobro raspoloženje, pažnju, čestitke, puno zagrljaja i osećaj zadovoljstva. 




Odlično vreme za uređenje doma, goste, slavlja. 


Mesec od 12:40 u jakom trigonu sa Rx Marsom pojačava akciju, samopouzdanje, pokret i donosi vreme snažnije lične energije. Treba malko umiriti nestrpljenje tokom ovog vikenda i pokušati kontrolisati nestrpljenje i sklonost brzini! 


Ovaj vikend ali i današnji dan preporučuje posebno kardiovaskularnim bolesnicima veću pažnju. 



Puno priče o politici i sklonost nadmetanju i lakom privlačenju pažnje.

Vreme kada nije nemoguće da se dese neočekivane ljubavne veze koje mogu biti praćene i nekim komplikacijama ali i izazovima. Mnogi od vas mogu doživeti da vas neko natera da počnete da vise vrednujete sebe. 


Poslednja Četvrtina Meseca na snazi po nasem vremenu od 14:46 na 16 stepenu znaka Lava donosi veliku medijsku pompu i mnogo izazova i rivaliteta. 


U opasnosti gubici osoba koje su ostavile jak utisak na mase. Ipak ova faza pokreće u mnogima od vas vreme ozbiljnog suočavanja, ali buđenja gde ćete imati potrebu da se borite, probudite i počnete da čistite stvari. 

Ovu fazu jače mogu osetiti fiksni znaci: Lavovi, Škorpije, Bikovi i Vodolije - oni će biti u procesu velike promene. 





 




 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>