Region

Svet

Region

Psihološki triler - Jedini izlaz! Sve što je mislila da zna dovodi se u pitanje!

Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji u kojoj joj je stradao suprug, ali i svojoj porodici. Psihološki triler - Jedini izlaz!

Psihološki triler - Jedini izlaz! Sve što je mislila da zna dovodi se u pitanje! Screenshoot/Youtube
Publika će od 3. decembra moći da pogleda ovaj film u bioskopima širom Srbije.


Psihološki triler “Jedini izlaz”, nastao iz pera scenariste Marka Popovića. okupio je brojnu glumačku ekipu, pojačanu glumcima iz regiona.

Pored Anđelke Prpić, kojoj je ova uloga ujedno prva glavna u dugometražnom filmu, igraju i: Danica Maksimović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Ljubomir Bandović, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

“Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti”, kaže se u najavi filma.
 


Direktor fotografije je Miljan Milovanović, producent Marko Stanković, kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler. Distributer filma je kuća Art Vista.

“Jedini izlaz“ podržan je 2018. godine na konkursu Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje komisije da je u pitanju “sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme.“

 Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/nova.rs

Povezane vesti:


>