Region

Svet

Mira Banjac proslavila 90. rođendan! Cigarete su joj zadovoljstvo!

Glumica Mira Banjac proslavila 90. rođendan i priznala da nikada neće prestati da puši! Dane ispunjava, kako kaže, malim zadovoljstvima!Cigarete su joj zadovoljstvo!

Mira Banjac proslavila 90. rođendan! Cigarete su joj zadovoljstvo! Screenshoot/Instagram




Otkako se pogoršala epidemiološka situacija u našoj zemlji, glumica Mira Banjac, kako kaže, ne izlazi iz kuće, a prvu čestitku za jubilarni 90. rođendan uputila joj je ekipa „Alo!“. Mira je ljubazno zahvalila, a u razgovoru za „Alo!“ proslavljena glumica se požalila da joj izolacija sve teže pada, ali da je pronašla način da se izbori sa dosadom.

- Najvažnije je da razmišljate pozitivno i da se okružite ljudima koji imaju vedar duh. Uložite vreme u druženje i razgovor, volite ljude, budite sa prijateljima jer je to jedini kapital koji će vam se vratiti u životu - rekla je Mira na početku razgovora „Alo!“ i dodala da u vremenu kada vlada koronavirus to ni najmanje nije lako.

- Srećom, svi sada imamo telefone i tako možemo da održimo kontakt sa prijateljima. To nije isto kao živi kontakt, ali ipak znači nešto. Meni najviše nedostaju snimanja, ali i komunikacija sa ljudima. Počeli smo da snimamo jedan film u Banja Luci, ali smo morali da prekinemo. Jedva čekam da se situacija stabilizuje i da se vratimo poslu. Ne verujem da će to biti pre proleća - priča Mira. Kako kaže, poštuje sve mere za suzbijanje pandemije, ali joj polako postaje dosadno kod kuće.



Prekinula snimanje zbog korone

Snimanje filma „Bilo jednom u Srbiji“, u kojem će igrati Mira Banjac, nedavno je prekinuto, nakon što se glumac Ivan Bekjarev zarazio kovidom-19. Inače, režiju za film o zlatnom dobu Leskovca potpisuje Petar Ristovski, a glumačku ekipu čine i Dragan Bjelogrlić, Sloboda Mićalović, Predrag Miki Manojlović...








 Osećam se dobro, ali sve teže izdržavam da budem zatvorena u kući. Nigde ne izlazim i pokušavam da uradim sve kako treba. Ali ne žalim se, jer kako je svima, tako je i meni. Ne mogu da prognoziram kako će se razrešiti ova situacija jer je svaki dan drugačiji. Ono što znam jeste da dane moramo da ispunjavamo pozitivnim stvarima i malim zadovoljstvima - priča Mira i otkriva nam kako izgleda njena svakodnevnica.

- Uvek imam volje da radim ono što me zanima, pa čak i kada sam kod kuće. Dani mi ne prolaze uzalud jer stignem i da pročitam novine, gledam televiziju, razmišljam o svom životu... - priča Mira i dodaje da vremena nađe i za poneki užitak.

- Nisam prestala da pušim, a iskreno da vam kažem, nema ni nameru. Cigarete su moje male prijatnosti, ne štete mom zdravlju i pričinjavaju mi veliko zadovoljstvo - kaže proslavljena glumica na kraju.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>