Region

Svet

Bivši muž Mine Lazarević: Nisam pucao na nju, niti sam je udario!

Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Goran Stanić, bivši muž Mine Lazarević progovorio je o incidentu koji se pre pet godina dogodio između njega i njegove bivše supruge. Nisam pucao na nju, niti sam je udario!

Bivši muž Mine Lazarević: Nisam pucao na nju, niti sam je udario! Screenshoot/Instagram
Kako su mediji pisali te 2015. godine, nakon svađe supružnika navodno je došlo do fizičkog nasilja nad glumicom, a Stanić je, kako se pisalo, besan tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju.

- Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - kaže sada Goran za "Kurir". 
Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu naveo je da je danas u korektnim odnosima s bivšim suprugom.

- Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario - tvrdi Goran.


Goran kaže da nije krivac za krah njihovog braka, ali da o toj temi neće sada da govori.

- Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju - tvrdi Stanić.


Mina Lazarević i  Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

- Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica - rekao je za pomenuti medij Goran.

  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>