Region

Svet

Tanja Savić: Pozvala sam policiju ali se niko nije javio!

Nisam želela to više da trpim, da čovek od 40 godina to koristi. Pozvala sam policiju, ali se niko nije javio. Bukvalno sam otišla bosa, a on mene pita... otkriva istinu Tanja Savić.

Tanja Savić: Pozvala sam policiju ali se niko nije javio! Screenshoot/Instagram




Pevačica Tanja Savić (35) otkrila je da je muža Dušana Jovančevića ostavila nakon što je u porodični dom, gde je ona bila sa decom, kako je rekla, "došao sa nekim supstancama pijan".


Tanja je istakla da nije želela da trpi da on, čovek od 40 godina, "koristi to", a kada se desila pomenuta situacija zvala je policiju.

- Vanredno stanje je počeo i u pet je trebalo da se bude kod kuće, on dolazi u pet sa nekim supstancama, pijan, da ne kažem šta još i dolazi mi takav kući, a ja kod kuće sa decom, on dolazi u pet i petnaest i to je bio jedini razlog što sam otišla od kuće - rekla je Tanja u emisiji "Magazin In".



 



- Nisam želela to više da trpim, da čovek od 40 godina to koristi. Pozvala sam policiju, ali se niko nije javio. Bukvalno sam otišla bosa, a on mene pita: "Što ti nisi povela decu sa sobom?". Nisam mogla da povedem decu, jer je on toliko izmanipulisao decom - ispričala je pevačica.



Tanja je otkrila da je saznala da je Jovančević išao u javnu kuću, gde je devojci koju je platio pričao o njoj.



- Otišao je u javnu kuću, da traži, da plati za uslugu i devojci je celu noć pričao o meni kako me voli i plakao je. Ja sam to tek sad saznala, živela sam u iluziji- rekla je pevačica i šokirala sve u studiju.



Podsetimo, prošle godine u medijima se pisalo da se Jovančević navodno lečio od droge na jednoj privatnoj klinici specijalizovanoj za bolesti zavisnosti, u Beogradu.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>