Region

Svet

Region

Državni službenik sezona 2: sedma i osma epizoda - Tajni zadatak! (VIDEO)

Tajni zadatak u košnici! Državni službenik- sezona 2, sedma i osma epizoda. U subotu, 31. oktobra u 21 čas na Supetstar TV kanalu verne fanove serije očekuju nove krimi avanture, a već u nedelju možete pogledato osmu epizodu!

Državni službenik sezona 2: sedma i osma epizoda - Tajni zadatak! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





Saznaćemo kako se odvija tajni zadatak na kome se našla mlada analitičarka Lidija...

Ona pokušava da ostvari bliži odnos sa Stefanom znajući da samo tako može da prikupi dokaze službi da je Košnica izvela plasiranje lažnih vesti o diverziji na Vračarskom tunelu pogotovo što ni Milojević nema podršku sa vrha da se time bavi.



Stefan nastavlja sa svojim poslovima, dobija nove informacije i zahteve. Između ostalog, traži od Slavka obezbeđenje. Luiza pritiska Lazara da obavi tajni zadatak, ali njega muči što nije pomogao Nebojši.








OSMA EPIZODA "Državni službenik"


U nedelju, 1. novembra u 21 čas na Superstar TV kanalu verne fanove serije Državni službenik 2 očekuje 8. epizoda u kojoj Služba postaje svesna neprijatelja.


U osmoj epizodi druge sezone „Državnog službenika“, u nedelju, 1. novembra od 21 čas na TV Superstar nastavljaju se Lazarove unutrašnje borbe, kao i napori da pomogne Nebojši.


On sumnja da Nebojšin nestanak ima veze sa Ilijom, ali to prećutkuje Bakraču. Radi na Luizinom zadatku jer iskreno želi da pomogne Milici. U razgovoru sa psihologom pokušava da razume Anine postupke.



Sa druge strane, Stefan podiže Straži rejting iako se Smiljanu sve manje dopada. I mediji to primećuju. Stefan pokreće novu akciju plasiranja informacija, ali ovaj put pravih.

Služba postaje svesna kakvog neprijatelja ima i poziva u pomoć Izraelsku majorku Saru Kon.



Uloge tumače: Milan Marić, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Marko Baćović, Milena Radulović, Marta Bjelica...



 



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania.rs

Povezane vesti:


>